Handgemaakte zwaar verzilverde armband met Malachiet

 

Geplaatst 9 maanden geleden door Jeweleusis (12x bekeken)

Handgemaakte zwaar verzilverde armband met Malachiet
ConditieNieuw

Omschrijving

De zwaar verzilverde Armband met Malachiet komt uit het exotische India. Deze Verzilverde Armband met Malachiet is handgemaakt en door zijn flexibiliteit een one size fits all. Wilt u meer weten over de werking van Malachiet? Leest u dan hieronder verder om uw nieuwschierigheid te bevredigen!

Malachiet

Malachiet is een krachtig werkende steen. Het beschermt tegen straling en vervuiling. Bovendien beschermt het tegen ongevallen. Ook beschermt het tegen negatieve energie en gevaar. De steen brengt je emotioneel in balans. Het brengt stabiliteit en maakt weerbaarder. Malachiet vermindert angst.

Het kan onderdrukte gevoelens of ervaringen naar boven brengen. Hierdoor helpt het om positieve veranderingen te maken. Ook zal het je hierdoor helpen bij blokkades, remmingen en negatieve gedragspatronen. Malachiet versterkt empathie en begrip.

De edelsteen stimuleert gezonde en gelijkwaardige relaties. Fysiek werkt het ontgiftend en bloeddrukverlagend. Bovendien versterkt het je immuunsysteem. Daarnaast ondersteund het het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Ook kan malachiet helpen bij astma, artritis en artrose. Verder is het een goede steen bij botbreuken en epilepsie. Het heeft een positieve werking bij problemen aan het hart en de bloedvaten. De steen heeft een zeer positieve werking op de vrouwelijke geslachtsorganen. Denk aan (pre)menstruele klachten of vrouwelijke seksuele problemen. Malachiet ondersteunt ook bij een bevalling.

Sterrenbeeld en Malachiet

Schorpioen

Chakra en Malachiet

Hartchakra


Meer informatie
www.jeweleusis.eu