MarktPlaza

Handgemaakte zwaar verzilverde ketting met Lapis Lazuli 1

77x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Deze fantastische zwaar verzilverde Ketting met Lapis Lazuli 1 is een lust voor het oog. De Ketting met Lapis Lazuli 1 is handgemaakt in het tropische India. De afmetingen van de Ketting met Lapis Lazuli 1: totaallengte 46 cm en op zijn breedst 1 cm. De Lapis Lazuli edelstenen zijn 2 cm lang en 1.5 cm breed. Wilt u meer weten over Lapis Lazuli? Leest u dan hieronder verder om uw nieuwsgierigheid te bevredigen.

De geneeskrachtige en spirituele werking van Lapis Lazuli

Lapis Lazuli is een zeer spirituele steen, omdat het spirituele kracht en vaardigheden bevorderd. De steen helpt ook bij astraal reizen en om verlichting en wijsheid te vinden. Daarnaast geeft Lapis Lazuli je innerlijke rust en vrede.

Niet alleen helpt de edelsteen je eerlijk en oprecht te zijn, maar het helpt je ook met het vinden van innerlijke waarheden te vinden. Wanneer men die heeft gevonden, kan men ze accepteren. Lapis Lazuli helpt je jezelf te zijn en je eigen weg te bewandelen. De steen bevordert creativiteit, objectiviteit en helderheid van geest
.
Het heeft een positief effect op vriendschappelijke en liefdesrelaties. Lapis lazuli heeft een sterke werking op de keel en het keel chakra (5e) Daardoor stimuleert het het uiten van je mening, emoties en dingen die je dwars zitten.

Fysiek helpt Lapis Lazuli je met keel klachten, strottenhoofd, schildklier en stembanden. Het heeft jook een positieve werking op migraine. Daarnaast kan het je helpen bij slaapproblemen, duizeligheid en stress. Verder helpt de steen je immuunsysteem, het gehoor en verlaagt de bloeddruk.

Sterrenbeeld en Lapis Lazuli

Maagd & Boogschutter

Chakra en Lapis Lazuli

Keel chakra (5e) & voorhoofd chakra(6e)