Heren armband, 't Kralenstulpje

 

Geplaatst 3 jaar geleden door 't Kralenstulpje (32x bekeken)

Heren armband, 't Kralenstulpje
ConditieNieuw

Omschrijving

Ook hebben wij voor heren armbanden te koop! Voor meer informatie kunt u op onze webshop kijken.

FOTO 1:
Siliconen armband met RVS plaatje en horlogeband sluiting 36x10x5mm, 8mm lengte c.a. 21 cm

FOTO 2:
Runderlederen armband metalen plaatje keuze uit 2 kleuren 15mm breed lengte: c.a. 22cm

FOTO 3:
Runderlederen armband verstelbaar blessing kleur bruin

FOTO 4:
Runderlederen armband verstelbaar peace kleur zwart


't Kralenstulpje heeft een breed assortiment aan kralen, sieraden, onderdelen, display en verpakkingsmaterialen. Met meer dan 16.000 verschillende artikelen is de kans erg groot dat u er voor alles slaagt bij één webwinkel!

Wij hebben de goedkoopste prijsgarantie. Mocht u bij een andere (web) winkel in Nederland (m.u.v. groothandels) hetzelfde artikel goedkoper hebben gezien, geeft u dit aan ons door, ook bij welke winkel, dan passen wij de prijs aan.

Doordat wij zelf importeren,kunnen wij wel vaak goedkoper leveren dan menig groothandel. Wij hebben speciale kortingen voor ondernemers, informeert u hier gerust naar!

Vanaf 50 euro verzenden we gratis binnen Nederland. We hebben verschillende betaalopties, waaronder Afterpay en Ideal. Er worden voor Ideal geen betaalkosten in rekening gebracht, ook al bestelt u maar voor 5 euro. Deze kosten betalen wij.

Op de website hebben we een zeer uitgebreide gratis cursus sieraden maken en heel veel voorbeelden om tot inspiratie te komen.

Indien u wenst kunt u de bestelling ook afhalen uit Scheemda. U kunt dan tijdens uw bestelling kiezen voor: Betalen bij afhalen.

Ook hebben wij een eigen app! Deze kunt u vinden in de App Store en in de Play Store. Door het volgende zoekwoord in te typen: 'kralenstulpje' kunt u de app downloaden en er gebruik van maken.

Veel plezier met rondneuzen!