Leren armbanden, 't Kralenstulpje

 

Geplaatst 3 jaar geleden door 't Kralenstulpje (49x bekeken)

Leren armbanden, 't Kralenstulpje
ConditieNieuw

Omschrijving

Leren armbanden zijn ook bij ons te koop! Hieronder staan er al een paar.

Foto 1: Stoere runderlederen armband verstelbaar 240 x 17 x 8 mm donkerbruin
Foto 2: Runderlederen armband verstelbaar 12 mm breed lengte: c.a. 22 cm zwart fleur de lis
Foto 3: Runderlederen armband verstelbaar 15-20 mm breed lengte: c.a. 22 cm zwart
Foto 4: Runderlederen armband verstelbaar blessing kleur bruin

't Kralenstulpje heeft een breed assortiment aan kralen, sieraden, onderdelen, display en verpakkingsmaterialen. Met meer dan 16.000 verschillende artikelen is de kans groot dat u bij onze webwinkel voor alles in 1 keer slaagt.

Wij hebben de goedkoopste prijsgarantie. Mocht u bij een andere (web)winkel in Nederland (m.u.v. groothandels) hetzelfde artikel goedkoper hebben gezien, geeft u dit dan aan ons door, ook bij welke winkel, dan passen wij de prijs aan.

Doordat wij zelf importeren, kunnen wij wel vaak goedkoper leveren dan menig groothandel. Wij hebben speciale kortingen voor ondernemers, u kunt hier gerust naar informeren!

Vanaf 50 euro verzenden wij gratis binnen Nederland. Wij hebben verschillende betaalopties, waaronder afterpay en ideal. Als u voor ideal kiest, betalen wij de betaalkosten.

Een zeer uitgebreide gratis cursus sieraden maken kunt u ook op de website vinden en er staan veel verschillende voorbeelden voor inspiratie.

Indien u wenst kunt u de bestelling ook afhalen uit Scheemda. U moet dan tijdens uw bestelling kiezen voor: betalen bij afhalen.

't Kralenstulpje heeft ook een app! Zoek in de Play Store en/of de Apple store op: 't Kralenstulpje. En ook kunt u voor een verrassingspakket kiezen voor verschillende prijzen. U laat dan alles door ons uitkiezen. De waarde daarvan is altijd hoger dan wat u ervoor betaalt!

Veel plezier met Rondneuzen!!!!

Team Kralenstulpje