Sleutel & tashangers, 't Kralenstulpje

 

Geplaatst 3 jaar geleden door 't Kralenstulpje (34x bekeken)

Sleutel & tashangers, 't Kralenstulpje
ConditieNieuw

Omschrijving

U kunt ook heel verschillende tas en sleutelhangers kopen! Hier onder staan een paar voorbeelden!

Foto 1: Erg leuke mobielhangertje met voetjes kleur licht blauw
Foto 2: Per stuk super leuk koordje met bedel voor de telefoon of tas Strass libelle
Foto 3: Prachtige sleutelhanger me kwastje, sleutel en kralen 89 x31 mm
Foto 4: Prachtige sleutelhanger met kristal strass in de vorm van een hond. Lengte 12 cm x 5 cm

't Kralenstulpje heeft een breed assortiment aan kralen, sieraden, onderdelen, display en verpakkingsmaterialen. Met meer dan 16.000 verschillende artikelen is de kans groot dat u bij onze webwinkel voor alles in 1 keer slaagt.

Wij hebben de goedkoopste prijsgarantie. Mocht u bij een andere (web)winkel in Nederland (m.u.v. groothandels) hetzelfde artikel goedkoper hebben gezien, geeft u dit dan aan ons door, ook bij welke winkel, dan passen wij de prijs aan.

Doordat wij zelf importeren, kunnen wij wel vaak goedkoper leveren dan menig groothandel. Wij hebben speciale kortingen voor ondernemers, u kunt hier gerust naar informeren!

Vanaf 50 euro verzenden wij gratis binnen Nederland. Wij hebben verschillende betaalopties, waaronder afterpay en ideal. Als u voor ideal kiest, betalen wij de betaalkosten.

Een zeer uitgebreide gratis cursus sieraden maken kunt u ook op de website vinden en er staan veel verschillende voorbeelden voor inspiratie.

Indien u wenst kunt u de bestelling ook afhalen uit Scheemda. U moet dan tijdens uw bestelling kiezen voor: betalen bij afhalen.

't Kralenstulpje heeft ook een app! Zoek in de Play Store en/of de Apple store op: 't Kralenstulpje. En ook kunt u voor een verrassingspakket kiezen voor verschillende prijzen. U laat dan alles door ons uitkiezen. De waarde daarvan is altijd hoger dan wat u ervoor betaalt!

Veel plezier met Rondneuzen!!!!

Team Kralenstulpje