Verschillende hangers, 't Kralenstulpje

 

Geplaatst 3 jaar geleden door 't Kralenstulpje (37x bekeken)

Verschillende hangers, 't Kralenstulpje
ConditieNieuw

Omschrijving

In onze webshop vind u nog meer verschillende soorten hangers. Hieronder staan al een paar voorbeelden.

Foto 1: C. Puntsteen half rond Preciosa voor Puntsteen SS47 Setting c.a.10 mm Golden Shade
Foto 2: Kunststof hanger Harten Taartje Blauw. 16 mm
Foto 3: Prachtige hanger buffelkop 56 mm x 39 mm
Foto 4: Prachtige hanger met Amethist edelsteen 11 x 58~66 mm Oogje: 4x6 mm

't Kralenstulpje heeft een breed assortiment aan kralen, sieraden, onderdelen, display en verpakkingsmaterialen. Met meer dan 16.000 verschillende artikelen is de kans groot dat u bij onze webwinkel voor alles in 1 keer slaagt.

Wij hebben de goedkoopste prijsgarantie. Mocht u bij een andere (web)winkel in Nederland (m.u.v. groothandels) hetzelfde artikel goedkoper hebben gezien, geeft u dit dan aan ons door, ook bij welke winkel, dan passen wij de prijs aan.

Doordat wij zelf importeren, kunnen wij wel vaak goedkoper leveren dan menig groothandel. Wij hebben speciale kortingen voor ondernemers, u kunt hier gerust naar informeren!

Vanaf 50 euro verzenden wij gratis binnen Nederland. Wij hebben verschillende betaalopties, waaronder afterpay en ideal. Als u voor ideal kiest, betalen wij de betaalkosten.

Een zeer uitgebreide gratis cursus sieraden maken kunt u ook op de website vinden en er staan veel verschillende voorbeelden voor inspiratie.

Indien u wenst kunt u de bestelling ook afhalen uit Scheemda. U moet dan tijdens uw bestelling kiezen voor: betalen bij afhalen.

't Kralenstulpje heeft ook een app! Zoek in de Play Store en/of de Apple store op: 't Kralenstulpje. En ook kunt u voor een verrassingspakket kiezen voor verschillende prijzen. U laat dan alles door ons uitkiezen. De waarde daarvan is altijd hoger dan wat u ervoor betaalt!

Veel plezier met Rondneuzen!!!!

Team Kralenstulpje