Vintage Zilveren ring – Ringmaat 16 -met inscr. 925 #

 

Geplaatst 7 dagen geleden door Jewels&Gemstones (3x bekeken)

Vintage Zilveren ring –  Ringmaat 16 -met inscr. 925 #
ConditieGebruikt

Omschrijving

Vintage Zilveren ring –

  • Ringmaat 16
  • -met inscr. 925 #

Beste Lezer,
Al meer dan 7 jaar ben ik met heel veel plezier in het juweliers en sieradenvak hobbymatig werkzaam en sinds 2017 in mijn eigen atelier op kleine schaal." Jewels&Gemstones " is pas in 2017 van start gegaan.
Inmiddels zijn we al gegroeid naar 2 websites en 3 facebook page's.
Aan de foto's van de artikelen besteden we extra veel zorg.
Een plaatje zegt immers meer dan duizend woorden.
Mogelijke teleurstellingen van de aankoop achteraf worden daardoor al vaak voorkomen.
Echter: What You see is what You get.
-
Gold filled sieraden (Doublé) zijn een goed alternatief voor echt goud. Minder duur, maar met de uitstraling van echt goud. Deze sieraden zijn niet te vergelijken met goudkleurig. Dat maakt dat de prijzen wat hoger liggen dan bij de goudkleurige of met een goudkleurige legering. Gold filled, vaak aangeduid met 1/20 12 of 14 kt is voorzien van een laagje echt gegalvaniseerd goud. Wanneer u een cadeau zoekt of een zo goed als nieuw sieraad, kijk dan eens in mijn verschillende rubrieken. Hierin staan ook vintage sieraden in ongedragen conditie of misschien één keer gedragen en niet te onderscheiden van nieuw. Uiteraard is het kopen van sieraden en kostbaarheden altijd een kwestie van vertrouwen, ik hoop dan ook dat u mij dat vertrouwen kunt geven.
-
Helaas zijn antiek goud- en/of zilverwerken niet altijd voorzien van een bekende stempel/keurmerk. Het kan namelijk voorkomen dat de stempel/keurmerk zijn weggepoetst in de loop der jaren.Ook bij deze artikelen kan ik niet het juiste karaat gehalte garanderen, dus vermelden we ''Plated of Doublé''.Alles wat niet voorzien is van een keurmerk wordt door ons dan wel op echtheid getoetst maar kunnen we niet met 100% zekerheid zeggen of het nu 14 krt of roségoud is enz. Als ongediplomeerd juwelen en sieradenmakers van alle artikelen mag U van mij dan ook niet alles hieromtrent verwachten. Ik zal U dan ook altijd zo goed mogelijk voorzien van de bij ons bekende informatie en een geschatte prijsindicatie voor de artikelen die u kunt vinden via ons atelier. Het kan ook voorkomen dat u dus plots een 14 of 18 krt gouden sieraad besteld heeft terwijl wij het als doublé hebben herkend.
-
Omdat momenteel de goudkoersen zo snel en onregelmatig fluctueren kan het zijn dat bij verschillende artikelen geen prijs vermeld staat, u kunt via email de actuele prijzen opvragen.
Mocht u naar aanleiding van deze informatie nog vragen hebben dan hoor ik dat graag van u.
-
INFO: VINTAGE & ANTIEKE SIERADEN:
Deze zijn gemaakt soms in een bepaalde periode. Ca.1960-1970/80/90/ .
Vintage en antieke sieraden zijn vaak unieke stukken. Designer juweeltjes, maar ook de merkloze zijn "plaatjes".-Nieuwstaat- moet hier dan ook niet gezien worden als zouden het sieraden zijn die recent uit de fabriek komen. Het geeft de conditie aan die prima en/of uitstekend is. Het kan door ouderdom minimale vlekjes,plekjes en/of krasjes hebben opgelopen. Om verschil te maken tussen meer of minder kleine beschadigingen heb ik deze rubriek apart gezet van de gewone vintage sieraden.
Mode sieraden die overigens ook heel mooi zijn, maar iets meer een "2e leven" achter zich hebben. Wilt u ze niet direct uit het oog verliezen dan kunt u ze opslaan in uw favorieten.
Er is soms een vaag overgang gebied tussen antiek en vintage waardoor u de ene keer het sieraad in de rubriek vintage en de andere keer in antiek tegenkomt, probeer ik als het mogelijk is' verder alle informatie bij de advertentie te zetten. Veel vintage en overige sieraden komen vaak ver uit het buitenland en vanuit de hele wereld en kunnen misschien iets duurder geprijsd zijn, maar hebben vaak een prachtige nieuwstaat kwaliteit. Vintage is echter nooit helemaal nieuw!.Er kunnen minimale gebruikssporen aanwezig zijn. Vaak zijn de sieraden ongedragen of uit een oude winkel voorraad afkomstig, en wellicht hebben ze deze bewaar in lades en of doosjes en wat krasjes opgelopen.
♦Waarom staan er geen prijzen bij alle sieraden?
Dit komt omdat de goud koers momenteel erg fluctueert en de prijzen daarom altijd niet up to date zijn. Alle artikel prijzen zijn via email op te vragen.Als hobby atelier mogen wij geen prijzen vermelden dus graag e mail contact.
♦Hoe gaat de bestelling en betaling?
Gewoon even een email sturen, bellen kan ook maar de bestelling gaat alsnog uiteindelijk per email.
Verzending: Bij ons hoeft u geen verzendkosten te betalen!
Veel plezier wensen we met kijken en winkelen.
: * ¨¨ *: .. : * ¨ *: .. : * ¨¨ *: .. : * ¨¨ *: .. : * ¨¨ *: . . : * ¨¨ *: . : * ¨¨ * .: *
-Jewels&Gemstones- Jewels&Gemstones- Jewels&Gemstones-
:. * ¨¨ *: .. : * *: .. : * ¨¨ *: .. : * ¨¨ *: .. : * ¨¨ *: .. : * ¨¨ *: .: * ¨¨ *: . .:


Meer informatie
jewels-gemstones.weebly.com