Vintage Zilveren ring – Ringmaat 16 -met inscr. 925 #

 

Geplaatst 3 maanden geleden door Jewels&Gemstones (6x bekeken)

Vintage Zilveren ring –  Ringmaat 16 -met inscr. 925 #
ConditieGebruikt

Omschrijving

Vintage Zilveren ring –

  • Ringmaat 16
  • -met inscr. 925 #

Hallo en Welkom bij Atelier: JEWELS&GEMSTONES .
Wij bieden u een aantal unieke 2e hands en zowel originele handgemaakte sieraden aan, Oa prachtige Vintage en Antieke juwelen zoals: Oorringen, broches, kettingen, armbanden,colliers etc. voor Dames en Heren. Er zijn verschillende soorten en maten beschikbaar, en veel sieraden zijn allemaal origineel en uniek, en natuurlijk vooral handgemaakt.
-
Juwelen en Edelstenen:
TIP: meten = weten: neem even GRATIS uw ring, hals of polsmaat op bij uw plaatselijke juwelier, zodat u zeker weet dat u de juiste maat besteld!. Wij verzamelen het hele jaar door Vintage en Antieke sieraden en hebben weer nieuwe exemplaren klaar en paraat voor deze zomer. De een nog mooier dan de ander!. Soms maken of vermaken we allerlei sieraden en juwelen ingelegd met de prachtige Diamantjes , Zirkonia's, Kristallen , Seaglass, en/of kleine ruwe of getrommelde Edelstenen.
-De kunst van het Designen en edelsmeden komt bij ons tot leven door onze passie, de liefde en onze mooie maar zeldzame hobby voor deze mooie handgemaakte dingen. Onze sieraden worden daardoor oogverblindend en creëren een onvergetelijke herinnering.
-
Wij zijn inmiddels ook bezig met de nieuwste handgemaakte collectie Navajo sieraden (Route 66) waarbij we één of meer Edelstenen of een mineraal hebben gezet, zoals Turquoise, en vele andere prachtige edelstenen. Gauw kijken dus op Facebook en de website van Jewels&Gemstones.
-
We zijn erg blij dat we met ons hobbyatelier al zover zijn gekomen, en dat we gelukkig een nieuwe locatie hebben kunnen vinden, waar we met veel plezier bijna dagelijks met deze mooie hobby bezig kunnen en mogen zijn.
Wij hopen dat we u ook blij kunnen maken met een of meer sieraden / Juwelen uit ons hobby atelier en hopen dat u er heel lang plezier van mag hebben.
-
Goed om te weten:(we hebben geen juweliers winkel meer, maar doen dit nu uitsluitend voor onze hobby. Verwacht dus van ons ook geen wonderen. We proberen er mooie dingen te maken en hopen dat u niet al te hoge eisen stelt. Zoals gezegd zijn we geen officiële winkel of juwelier.
Dus what you see is what you get.
-
TIP:
Bij de wat duurdere sieraden (goud, verguld, en zilveren, verzilverd) kunt u een extra verlengkettinkje laten bevestigen ( Tegen een kleine meerprijs) . Want je moet er niet aan denken dat je het sieraad plotseling verliest, en zo'n extra kettinkje is dan vaak de laatste redding.!)
-
Doe U Voordeel:
Omdat we graag creatief bezig zijn en onze hobby een beetje uit de hand gaat lopen, willen we graag wat sieraden verkopen. Daarom liggen onze prijzen een heel stuk lager dan de véél duurdere juweliers.
Onze sieraden worden vaak in eigen beheer van herontwerp tot eindproduct gemaakt of vermaakt gerepareerd, bijgewerkt gesoldeerd, gepolijst enz. Overwegend Vintage en Antieke sieraden. Waardoor we veel unieke sieraden voor onze hobby en plezier kunnen aanpassen naar de smaak van u als klant.
-
-Navajo sieraden
Die zijn echt super mooi geworden en veel mensen lopen al rond met een blij gezicht, want ze hebben bij ons een mooi ontworpen en handgesmeed sieraad uit bv oud goud , zilver en/of bijzet.
We zijn daarmee de enige zover wij weten in Nederland. De kennis halen we van YouTube, en volgen er wekelijks allerlei edelsmeed lessen enz.
-
-Over Gedenk- Herinnering sieraden*(Die noemen we ook wel 'emotie sieraden').Wij vertalen bv ook uw persoonlijke wensen in een prachtig gedenk- herinnering sieraad, waarbij dit voor u een tastbare herinnering word. Het is vaak mogelijk om as of een haar van uw dierbare te verwerken in een zilveren kraal, parel, of onder een diamant of zirkonia ander item naar wens. Zoals onlangs nog binnen in een mooie zilveren engelen bol / hanger, waar we binnenin wat as hebben gedeponeerd, en is de klant dolbij met deze mooie zilveren ketting zou ook kunnen met een armbandje met bedel, oorbellen of broshe, en bijna alles is mogelijk!.
-
TIP:
Zilveren spoon sieraden:
Heeft u zelf oude antieke of vintage zilver of verguld bestek? wat u eigenlijk nooit gebruikt?en wilt u deze een tweede leven geven? Door het door ons bv opnieuw te laten ontwerpen als sieraad kunnen we hiermee samen met U er iets heel moois voor u gaan bedenken, zodat u het als sieraad toch weer kunt dragen. Kijk daarvoor even bij onze andere advertenties:
Spoon jewels''Route 66''
-
Diamant, 'dat is zoals u weet de koning der edelstenen'. Onze uitgebreide collectie edelstenen bevat vele zeldzame ruwe en geslepen edelstenen zoals : Diamantjes, Briljantjes, Zirkonia’s, en vele andere zeldzaamheden. Is misschien een steentje uit uw sieraad gevallen, en wilt u er een andere in laten zetten?, dan kunnen wij dat voor u doen, zonder dat het heel veel geld kost!. Ook kunnen we parelkettingen en armbandjes opnieuw aanrijgen en zelfs knopen.
-
Gratis reparatie mogelijk:
Wanneer een sieraad binnen een korte tijd (binnen 14 dagen) kapot gaat, Neem dan contact met ons op per email dan proberen we tot een GRATIS repair oplossing te komen.
-
Retourneren of Moneyback is helaas NIET mogelijk, omdat wij 2e hands sieraden aanbieden die ook nog eens in de aanbieding zijn.
Onze producten zijn niet altijd van echt zilver- of puur goud. We kunnen ook niet altijd garanderen dat er altijd een merkteken (punch) in staat, omdat het om vermaakte antieke en vintage sieraden en juwelen gaat, en ook kunnen de merktekens er uit zijn gesleten, of door het solderen , schuren ,veilen en polijsten zijn verdwenen.
U heeft dus geen garantie op echtheid en kwaliteit van onze producten.
Omdat sommige sieraden na een bepaalde tijd wellicht kunnen verkleuren omdat ze vintage en antiek zijn, kunnen we geen 100%garantie op onze sieraden en andere artikelen bieden. Ook zijn wij niet verantwoordelijk voor eventuele los rakende onderdelen als gevolg van bijvoorbeeld het blijven haken aan een voorwerp. Omdat wij vaak handelen in opdracht van de klant, adviseren wij U nadrukkelijk de wat duurdere sieraden aan onze kraam/stand te komen bezichtigen c.q passen. Wij bieden U dus géén enkele garantie daar het om hobbymatige handgemaakte sieraden betreft. Bent u niet eens met deze voorwaarden en regels? bestel dan liever niet.
-
Betaling:
Na ontvangst van onze bevestiging van uw order, kunt U betalen door geld over te maken naar ons bankrekeningnummer. Dit nummer ontvangt u met de bevestigingsmail wanneer wij zeker zijn dat de door u bestelde producten beschikbaar zijn. Vanwege de verschillende bankkosten beperken wij ons tot deze ene betalingsmogelijkheid. Na ontvangst van uw betaling, zullen wij uw bestelling zo spoedig mogelijk verzenden.
-
Nog even een laatste TIP:
Laat uw vinger/ringmaat even GRATIS opmeten bij de Juwelier bij u op de hoek!. Veel van onze sieraden zijn op maat gemaakt en dus uniek en origineel, en zeker Collectors items. Het is dus belangrijk dat u de juiste maat neemt,
-
Bestelling / Verzending:
Na ontvangst van uw betaling, verzenden wij de bestelde sieraden als brievenbuspost. Bestellingen doen wij zo spoedig mogelijk de deur uit.
Wij doen dit uitsluitend voor onze hobby en vragen wij uw begrip dat verzending niet altijd dezelfde dag nog kan. We streven er wel naar uw bestelling binnen 1 werkdag te versturen / na pay-check. Wanneer u een bepaald sieraad wil bestellen ?neem dan even contact met ons per email dat gaat het snelste!, om te zoeken naar een goede deal en evt oplossing. Het kan zijn dat u nog iets veranderd wilt hebben, bv een extra bedel of ander slotje of verlengkettinkje?.
-
Bieden;
Verschillende sieraden staan bij ons momenteel in de aanbieding, dus doe een goed bod.
Na ontvangst van onze bevestiging van uw order, kunt U betalen door geld over te maken naar ons bankrekeningnummer. Dit nummer ontvangt u met de bevestigingsmail wanneer wij zeker zijn dat de door u bestelde producten beschikbaar zijn. Vanwege de verschillende bankkosten beperken wij ons tot deze ene betalingsmogelijkheid. Na ontvangst van uw betaling, zullen wij uw bestelling zo spoedig mogelijk verzenden.
-:
Word fan en blijf op de hoogte van de nieuwste wekelijkse aanwinsten en leuke advertenties.
Graag tot ziens: Atelier Jewels&Gemstones.
¨¨ *: .. : * ¨¨ *: : * ¨¨ *: .. : * ¨¨ *: . . : * ¨¨ *: . : * ¨¨ *: : *:
'Jewels&Gemstones-> sieraden van zilverbestek''Spoonbracelets
°º©©º°¨¨¨¨°º©©º°¨¨¨¨¨°º©©º°¨¨¨¨°º©©º°¨¨¨¨°º©©º°¨¨°º©©º°¨


Meer informatie
jewels-gemstones.weebly.com