MarktPlaza

Lotus Exige - S V6

607x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: okt 2011 - dec 2017
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Koppel: 400 Nm
Wielbasis: 237 cm
Acceleratie (0-100): 4,0 s
Topsnelheid: 274 km/u
Bekleding: Alcantara
Gemiddeld brandstofverbruik: 10,1 l/100km (1 op 9,9)
Brandstofverbruik in de stad: 14,5 l/100km (1 op 6,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 7,6 l/100km (1 op 13,2)
Afleverkosten: € 395
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterspoiler
- Airbag passagier
- Alcantara pack
- Bekleding Alcantara
- beschermfolie voor
- Metaalkleur
- Olie Koeler
- Passenger footrest
- Rode Remklauwen
- Voorspoiler
" Blends the extreme with the sublime "
Pure prestaties, behendigheid, ongeëvenaarde rijeigenschappen en besturing. Dit zijn eigenschappen die mensen zijn gaan verwachten van Lotus en dat is geen uitzondering voor de Exige S V6. Maar als iets een Lotus kenmerkt, is dat wel: lichtgewicht. "Simplify, then add lightness." Elke gram telt, ook bij de Exige S V6. Gewichtsvermindering zorgt niet alleen voor snelheid, maar maakt ook een optimale gewichtsverdeling mogelijk. Deze optimale gewichtsverdeling levert een enorme bijdrage aan het evenwicht en de balans van de auto, met name in bochten. Het is fantastische sportwagen voor autoliefhebbers op zoek naar hoge prestaties, behendigheid, dynamische hantering en een opwindende rijervaring. Het is een pure Lotus, voorzien van een 3.5 liter V6 Supercharged motor met een vermogen van 350 pk en 400 Nm koppel. De krachtige motor in combinatie met een leeggewicht van slechts 1176 kg levert toonaangevende prestaties. Deze Exige is uitgerust in een opvallende Laser Blue Metallic lak met een zwart Alcantara interieur. Het Alcantara interieur is afgewerkt met zilverkleurige stiknaden, zowel op de zittingen als op de deurpanelen en het dashboard. Op de voorzijde van de Lotus Exige is steenslagfolie aangebracht. Ook is er destijds gekozen om af-fabriek een sportpakket te laten aanbrengen. Deze Lotus Exige komt uit juli 2013, is afkomstig van de eerste eigenaar en heeft slechts 29.000 km op de teller staan. Recentelijk heeft de auto een nieuwe koppeling gekregen (drukgroep/koppelingsplaat/druklager); de vorige eigenaar wilde een “lichtere” slag op het pedaal hebben. Daarnaast wordt deze Exige binnenkort omgebouwd van een RHD naar een LHD. Tot slot is de auto voorzien van o.a. de volgende opties:
- Airconditioning
- Audio-installatie + speakers
- Geluidsisolatie
- Floor mats
- Rode remklauwen
- Metallic lak
- Alcantara pack
Kortom, een plaatje met een enorm hoog verslavingsgehalte.
Voor meer informatie over deze auto kunt u contact opnemen met Willem van der Kooi op +31(0)30-4100490 of via Willem@vanderkooisportscars.nl
Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Van der Kooi Sportscars niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.