MarktPlaza

Luidspreker baskast 2x15 inch (500 Watt)

251x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Een stoere basluidspreker oftewel baskast, opgebouwd met twee nieuwe 15 inch 250 watt woofers. Daarmee moet de baskast een vermogen van 500 Watt kunnen verwerken. Gebruikte kast, en dat is te zien maar in redelijke conditie. Niet de mooiste speaker om te zien, maar wel een duidelijke klank en voorzien van twee nieuwe 15 inch woofers. Ideaal als budget oplossing om satelliet speakers wat meer body te geven in bv een thuiskroeg of mancave. Een houten constructie en grotendeels voorzien van vilt. Op de bovenzijde een soort coating ter bescherming. Geen zware luidspreker, geen mooie luidspreker maar wel goed bruikbaar. Prima geschikt voor de ruige thuiskroeg of mancave. Deze baskast kan rechtop staande gebruikt worden, maar ook liggend. Een kwestie van 4 voetjes plaatsen aan de zijkant. Aansluiting aan de achterzijde via een dubbele speakon. Deze baskast is nu mono aangesloten maar kan ook stereo worden aangesloten waardoor iedere woofer rechtstreeks kan worden gekoppeld met een satelliet speaker. Eventueel te voorzien van een flens tbv plaatsing van een paalstatief.
Ook leverbaar met een kwalitatief betere woofers, natuurlijk tegen meerprijs. Wordt aangeboden voor een scherpe (niet zeuren) prijs. Deze speaker is niet prachtig maar kost dan ook relatief weinig.

Er is slechts 1 baskast beschikbaar.

Bieden vanaf € 150,-.

Je mag bellen, mailen of via sms contact opnemen. Ook voor eventueel opkopen en inruil van apparatuur, et. Leverbaar met subs, statieven, snoeren, versterkers, mixers, microfoons, verlichting, etc. Kom gerust eens kijken want niet al mijn artikelen staan al op marktplaats. Ps. Kijk dan ook eens naar al mijn andere advertenties en zie een compleet overzicht van wat ik te koop aanbied. Je ziet vast nog veel meer leuke en ook interessante artikelen.