MarktPlaza

Marantz AV7702

293x bekeken
8 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De AV7702 is extreem veelzijdig. Deze versterker kan niet alleen elk type meerkanaalsaudio met een hoge resolutie perfect en vakkundig verwerken maar biedt ook een uitgebreid netwerkpakket met onder andere audiostreaming, internetradio, Spotify Connect en AirPlay. Het apparaat is zelfs voorzien van ingebouwde WiFi- en Bluetooth-aansluitmogelijkheden. Maar denk eraan: om de nieuwste DSD- of FLAC HD-bestandstypen met hoge resolutie optimaal te benutten, raden we bij streamen aan de eenheden via een snoer aan te sluiten. De superbe surroundgeluidskwaliteit in de nieuwste toontypen wordt gegarandeerd door de krachtige 32-bits SHARC DSP, die een hoge kanaalscheiding biedt, zodat overspraak geen kans krijgt. Toontypen zijn onder meer Audyssey DSX, DTS Neo:X 11.1 en de nieuwste decoderingstechnologie, Dolby Atmos – die niet alleen een adembenemend surroundgeluid produceert maar ook de deur openzet naar 3D-geluid. Daarnaast wordt de audiokwaliteit van de 11.2-kanaals AV7702 nog verder verhoogd door de verfijnde verwerking van alle signalen via Marantz' current feedback-HDAM-voorversterkers voordat ze worden doorgezonden naar de hoogwaardige 11.2 XLR- of 13.2 RCA-uitgangen en afzonderlijke eindversterker. De AV7702 springt bovendien zeer nauwkeurig om met videosignalen via de acht HDMI 4k 60 Hz-passthrough-/scalingingangen en verstuurt deze naar de twee HDMI-uitgangen of onafhankelijk naar de derde HDMI-uitgang die speciaal bestemd is voor gebruik in meerdere ruimten. Voor uw kostbare verzameling vinyl is er zelfs een Phono MM-ingang toegevoegd. De installatie verloopt snel en gemakkelijk via de automatische Audyssey MultEQ XT32-kalibratie en grafische gebruikersinterface met hoge resolutie. Alles staat klaar, u hoeft het apparaat alleen nog in te schakelen.

8 HDMI-ingangen, 3 HDMI-uitgangen met 4K Ultra HD 60 Hz passthrough; 4:4:4 Pure Color
De AV7702 is uitgerust met een geavanceerde videoprocessor en beschikt over 8 HDMI-ingangen, waarvan 1 handig aan de voorzijde, en 4K Ultra HD 60 Hz full rate passthrough waardoor het systeem klaar is voor de nieuwste generatie van ultra high-definitionmateriaal. Het systeem is bovendien compatibel met volledige 4:4:4 Pure Color 4K-subsampling, nog een eigenschap van de nieuwste HDMI-specificatie. Het videogedeelte kan SD- en HD-bronnen upscalen en transcoderen naar 4K Ultra HD. De twee HDMI-uitgangen voor de hoofdruimte en een derde, speciale uitgang voor toepassing in meerdere ruimten (Multiroom) kunnen vrijwel alle Ultra HD-typen van vandaag aan.

Dolby Atmos surrounddecodering
Naast codering zonder verlies van de hoge resolutie van Dolby TrueHD en DTS-HD Master biedt de AV7702 als een van de eerste de mogelijkheid tot geavanceerde decodering van Dolby Atmos surround. Dolby Atmos is een systeem voor geluidscodering en -decodering dat in veel van de belangrijkste filmtheaters in de wereld gebruikt wordt. Dolby Atmos brengt geluid via plafondspeakers of hoofdspeakers die compatibel met Dolby Atmos zijn, met haarfijne precisie naar elk punt in een ruimte. Het systeem is zo in te stellen dat de surrounddecodering precies bij een bepaalde luisteromgeving past. U kunt zelfs gebruikmaken van een 9.1.2- of 7.1.4-speakeropstelling.

Geavanceerde discrete bufferversterkers met HDAM
De AV7702 bevat onze nieuwste HDAM-componenten (Hyper Dynamic Amplifier Module) die bestaan uit discrete circuitkaarten op een compact sub-bord, in plaats van de conventionele op-amp geïntegreerde circuits. Deze geavanceerde HDAM-modules bieden een geluidsverbetering van 10 dB signaal-tot-geluid ten opzichte van de eerdere HDAM-versies, samen met ultra wide-band response (100 kHz, -3 dB) voor een geluidsproductie met zulke verfijnde details dat u geen enkele noot mist.

Geavanceerde ISFccc-videokalibratie
De Imaging Science Foundation voor beeldkwaliteit heeft de AV7702 gecertificeerd. Het systeem is voorzien van een compleet pakket met bedieningselementen voor geavanceerde videokalibratie waarmee u uw HDTV precies kunt afstemmen.

Ingebouwde Bluetooth, Wi-Fi en AirPlay, DLNA
Stream uw favoriet muziek naar de AV7702 met ingebouwde Bluetooth en Wi-Fi. Met de Bluetooth-functie wordt het systeem automatisch ingeschakeld en verbonden. Er kunnen tot 8 apparaten onthouden worden. De AV7702 beschikt verder over een dubbele antenne voor een nog betere transmissie en ontvangst via Wi-Fi en Bluetooth ten opzichte van een enkele antenne. De AV7702 is uitgerust met Apple AirPlay waarmee u muziek vanaf uw iPod touch, iPad en iPhone kunt streamen. Bovendien is er compatibiliteit met DLNA zodat u via uw thuisnetwerk muziek vanaf uw PC of Mac kunt afspelen. Geniet van alles dat internetradio te bieden heeft en luister naar uw favoriete nummers via geabonneerde muziekdiensten zoals Pandora, SiriusXM en Spotify Connect (niet alle diensten zijn overal verkrijgbaar).

Gemakkelijk in te stellen, gemakkelijk te gebruiken
Met de handige Korte installatiegids en de intuïtieve installatiehulp op het scherm heeft u uw systeem in een mum van tijd aan de praat. U kunt het installatieproces zelfs via de webbrowser van uw pc uitvoeren, of met uw favoriete smartphone of tablet en een van onze apps voor iOS en Android.

Nieuwe tablet-apps
Naast de Marantz Remote app (beschikbaar voor Android en iOS) hebben we een nieuwe tablet-app ontwikkeld voor gebruik op het grotere scherm van een tablet. Deze app is ook beschikbaar voor Android en iOS en bovendien is er een speciale versie voor de Kindle Fire.

Handige USB-poort
De USB-poort bevindt zich aan de voorzijde voor extra gebruiksgemak. U kunt hiermee direct verbinding maken met USB en uw favoriete muziek direct streamen. U kunt ook verbinding maken met uw iOS-apparaat, zoals een iPod, iPhone en iPad, en terwijl u van uw muziek geniet uw apparaat opladen.

Ingebouwde Audyssey Platinum
De meest geavanceerde Audyssey-versie, MultEQ XT32 (geschikt voor Pro), maakt de nauwkeurigst denkbare kalibratie van de luidsprekers mogelijk, zodat elke zitplaats in de ruimte qua audio gegarandeerd de ideale luisterpositie is. Met Audyssey LFC worden de lagere frequenties die door de muren dringen beperkt om zo de verstandhouding met de buren leuk te houden, terwijl Audyssey Sub EQ HT garant staat voor de perfecte samenwerking tussen de twee subwoofers in de thuisbioscoopopstelling. Audyssey Dynamic Volume biedt real-time volumeregeling en -aanpassing om die vervelende wisselingen in volume veroorzaakt door te rumoerige commercials te vermijden. Dit is ook ideaal als u 's avonds laat nog naar muziek wilt luisteren, omdat u de muziek ook op een lager geluidsniveau duidelijk kunt horen. Audyssey Dynamic EQ biedt een precieze balans tussen tonen, zodat u op elk volume van het volledige geluidsbereik kunt genieten. Met Audyssey DSX (Dynamic Surround Expansion) kunt u een set hoogte- of breedtespeakers aan uw 5.1-speakersysteem toevoegen zodat het geluid uitgebreid wordt en uw kamer in een enorme thuisbioscoop omgetoverd wordt.

Dubbele subwoofer-uitgang
Een opstelling met een enkele subwoofer, gebrekkige ruimteakoestiek, en de locatie van de subwoofer in de kamer, kunnen er stuk voor stuk toe leiden dat de basrespons verre van optimaal is. De kwaliteit van de diepe bastonen wordt dan aangetast door resonantie in de ruimte met storende pieken en dalen tot gevolg. Met de dubbele subwoofer-uitgangen kunt u de twee subwoofers met elkaar verbinden en ze op verschillende plekken in de kamer plaatsen voor een vloeiendere en nauwkeurigere diepe basrespons.

Voor de beste prijs bel of mail!


H&C HiFi
Stationsweg 130A
5807AD, Oostrum(lb)
Tel :0478-515215