MarktPlaza

Marex 320 AFT Cabin Cruiser

255x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De Marex 320 Aft Cabin Cruiser heeft veel van dezelfde ideeën als de succesvolle Marex 370 Aft Cabin Cruiser, die meerdere prijzen gewonnen heeft.
320 AFT Cabin CruiserDe Marex 320 Aft Cabin Cruiser heeft veel van dezelfde ideeën als de succesvolle Marex 370 Aft Cabin Cruiser, die meerdere prijzen gewonnen heeft. De Marex 320 ACC is een kleinere versie van de Marex 370 ACC, zowel op gebied van styling als indeling, zo hebben we het ingenieuze achterhut ontwerp gehouden. De Marex 320 ACC is een familieboot met doordachte functionaliteit die ontworpen is voor zowel grote als kleine families. We hebben onderzocht wat het belangrijkste is voor een familie die een lange vakantie doorbrengt op het water. Hieruit kwamen de volgende punten naar voren: voldoende hoofdruimte, grote bedden, ruime natte cellen met de mogelijkheid om te douchen, een ruim zitgedeelte met aangrenzende kombuis en brede gangboorden. Het ingenieuze systeem voor de kuiptent is makkelijk te gebruiken. De Marex 320 ACC is het vakantiehuis van de familie.
Wij zijn in het bijzonder trots dat de Marex 320 ACC in 2013, net als zijn grote broer de Marex 370 ACC al eerder, de prijs European Motor Boat of the Year en European Powerboat of the Year heeft gewonnen.
Extra gegevens:
Merk: Marex
Bouwjaar: 2019
Ligplaats: JIRNSUM
Lengte: 9.99 meter
Breedte: 3.3 meter
Conditie: Nieuw
Opties:
Rompmateriaal: Polyester
Rompvorm: V-bodem
Besturing: Stuurwiel