MarktPlaza

Mazda 3 - 3 1.5 TS Navi, PDC, Xenon

604x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 1.800 kg
Wielbasis: 270 cm
Acceleratie (0-100): 10,7 s
Topsnelheid: 185 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Brandstofverbruik in de stad: 6,5 l/100km (1 op 15,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
CO2 uitstoot: 119 g/km
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 138 - 154 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Halogeen mistlampen
- Hill hold-functie
- Lederen stuurwiel
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metallic lak
- Multimedia-voorbereiding
- Onderhoudsboekjes
- Parkeersensoren achter
- Radio-CD/MP3 speler
- Start/stop systeem
- Stuurwiel multifunctioneel
- Versnellingspook
De getoonde prijs is de prijs van de auto (inclusief nieuwe APK), exclusief het Occasion garantiepakket t.w.v. 495 euro.Dit pakket omvat de volgende elementen
*Afleverbeurt inclusief eventueel aanvullende werkzaamheden.
*Volledige poetsbeurt in- en exterieur.
*6 Maanden garantie (ook op slijtagegevoelige onderdelen).
Toonaangevende techniek en een hoge mate van degelijkheid, dat zijn enkele van de eigenschappen van Japanse auto’s. Dat ziet u terug in deze Mazda 3. De aandrijving van deze Mazda wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. In het donker zorgt de xenonverlichting voor een goed zicht op de weg. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 16 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en armsteun voorin.
Een goede veiligheidsvoorziening is de stuurbediening voor belangrijke functies. De auto is natuurlijk voorzien van een navigatiesysteem en het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Inparkeren zonder angst voor schade. De parkeersensoren helpen u om moeiteloos in de kleinste parkeervakken te manoeuvreren. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. U bent in deze Mazda ook voorzien van lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Mazda 3 samen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
Natuurlijk bent u van harte welkom om deze Mazda in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?
Garage Adegeest B.V. is sinds 1972 gevestigd aan het Operapad 1 in Voorschoten.Deze advertentie en de inhoud ervan is met de grootst mogelijke zorg samengesteld.Het is echter mogelijk dat in de gehanteerde advertentietekst bepaalde opties en/of accessoires zijn vermeld welke niet op deze specifieke auto aanwezig zijn.Er kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en garage Adegeest kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en volledigheid van de verstrekte informatie.Voor vragen en/of meer informatie over de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto bel 071-5616464.