MarktPlaza

Mazda CX-3 - 2.0 120 PK TS+ Full Led Navigatie*Garantie 2026*Rijklaar

167x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: apr 2015 - jul 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 204 Nm
GVW: 1.690 kg
Afmetingen (LxBxH): 428 x 177 x 154 cm
Wielbasis: 257 cm
Acceleratie (0-100): 9,0 s
Topsnelheid: 192 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik in de stad: 7,4 l/100km (1 op 13,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
CO2 uitstoot: 137 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitensp.inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- DAB ontvanger
- Dakspoiler
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- LED koplampen
- LED mistlampen
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Rijstrooksensor
- Spraakbediening
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen verwarmd
Van 1e eigenaar deze prachtige CX-3 2.0 TS + met Full led verlichting! Wij kunnen icm autoverzekering garantie geven tot en met 2026!! Wij leveren hem standaard af met 6 mnd Bovag garantie en een servicebeurt. Prijs is rijklaar!
Iedereen zal het stoere karakter van een SUV herkennen. Maar alleen u kent als berijder de kwaliteiten van deze 2016 CX-3. Dit is een auto met 73771 kilometer op de teller, het bouwjaar is 2016. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige viercilinder motor. Deze auto is ook voorzien van stoelverwarming. Ook is de auto voorzien van: 16 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
Voor de veiligheid op de weg is het goed dat u uw ogen op de weg kunt houden en uw handen aan het stuur. Want het audiosysteem, met dab-ontvangst, en het full map navigatiesysteem bedient u vanaf het stuurwiel en met spraakbediening. U verwacht natuurlijk electronic climate control in deze auto, en die is er dan ook. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Mazda is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. Met lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Mazda helemaal compleet.
Deze Mazda is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control. Wanneer u per ongeluk over de wegmarkering rijdt, geeft lane assist een waarschuwingssignaal. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door autonoom remsysteem en gordijnairbags achter.
Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Als u meer wilt weten over deze Mazda, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?
Uw contactpersonen: Imre Gacser (occasions), Edwin Klijn (SEAT), René Slothouwer (Honda) en Martin Klijn (Mazda). E-mail: verkoop@adriejonk.nl Telefoon: 0299 - 46 99 00.