MarktPlaza

Mazda CX-3 - 2.0 SkyActiv-G 120 TS ECC / LMV / CAMERA / KEYLES

606x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2015 - jul 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 204 Nm
GVW: 1.690 kg
Afmetingen (LxBxH): 428 x 177 x 154 cm
Wielbasis: 257 cm
Tankinhoud: 48 liter
Acceleratie (0-100): 9,0 s
Topsnelheid: 192 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik in de stad: 7,4 l/100km (1 op 13,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
CO2 uitstoot: 137 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achteruitrijcamera
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dakspoiler
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 16"
- Multimedia-voorbereiding
- Radio-cd/mp3 speler
- Spraakbediening
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Een kenmerk van Japanse auto’s is de intelligente techniek, maar ook de ver doorgevoerde degelijkheid. Neem bijvoorbeeld deze Mazda CX-3 uit 2016 met zijn kilometerstand van 59889. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Een krachtige viercilinder motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Tot de uitrusting van deze Mazda behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
U bedient het audiosysteem via knoppen op het stuur, of zelfs met uw stem. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. De Mazda is standaard voorzien van: lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De Mazda CX-3 is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als autonoom remsysteem en gordijnairbags achter, bent u steeds veilig onderweg.
U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Heeft u interesse in deze mooie Mazda? Bel ons dan of mail ons, om een afspraak te maken.
Onze auto's worden met de grootste zorg geselecteerd.Wij adverteren met de juiste km.stand en juiste uitvoeringen.Op verzoek is het mogelijk om bij ons een onafhankelijke DEKRA occasionkeuring uit te laten voeren. Ook zijn al onze occasions voorzien van een Nederlandse Auto Pas. Inruil Camper,Caravan, scooter, auto mogelijk. Woorden die bij ons bedrijf passen zijn: Kwaliteit, Klantvriendelijk , Service gericht.. Het is ook mogelijk na telefonisch overleg om buiten kantoor uren te komen kijken.