MarktPlaza

Mazda CX-3 - 2.0 SkyActiv-G 120 TS+ Navi Full Led*Garantie 2025*Rijklaar

564x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: apr 2015 - jul 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 204 Nm
GVW: 1.690 kg
Afmetingen (LxBxH): 428 x 177 x 154 cm
Wielbasis: 257 cm
Acceleratie (0-100): 9,0 s
Topsnelheid: 192 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik in de stad: 7,4 l/100km (1 op 13,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
CO2 uitstoot: 137 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 116 - 130 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitensp.inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- DAB ontvanger
- Dakspoiler
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- LED koplampen
- LED mistlampen
- Lichtmetalen velgen 16"
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Rijstrooksensor
- Spraakbediening
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen verwarmd
Door ons nieuw geleverd en van 1e eigenaar deze prachtige CX-3 2.0 TS + uitvoering! Wij kunnen icm autoverzekering garantie geven tot 2025! Wij leveren hem standaard af met 6 mnd Bovag garantie en een servicebeurt en APK. Prijs is rijklaar!!
Een auto is meer dan een vervoermiddel. De juiste auto kan uw leven verrijken, door zijn comfort, zijn smaakvolle vormgeving en door de rijervaring die hij biedt. Dat geldt bijvoorbeeld voor deze Mazda CX-3, die uitblinkt door zijn design maar vooral ook om zijn rijkwaliteiten. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Een krachtige motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Stoelverwarming is een plezierige extra in de auto. Binnen de kortste tijd is uw stoel behaaglijk warm. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, led-achterlichten, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.
Een optie die de veiligheid verhoogt, is de bediening vanaf het stuur van het audiosysteem (met dab-radio!) en het full map navigatiesysteem. Als u wilt kunt u beiden zelfs met uw stem bedienen. Ook is de auto voorzien van electronic climate control. In deze Mazda kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren achter u om veilig in te parkeren. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Ook is de Mazda uitgerust met: lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Mazda CX-3 samen. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Lane assist is een andere naam voor rijstrookassistent. Dit veiligheidssysteem waarschuwt als u onbedoeld buiten uw rijstrook terechtkomt. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Mazda bovendien autonoom remsysteem en gordijnairbags achter.
Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. Als u meer wilt weten over deze auto, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?
Uw contactpersonen: Imre Gacser (occasions), Edwin Klijn (SEAT), René Slothouwer (Honda) en Martin Klijn (Mazda). E-mail: verkoop@adriejonk.nl Telefoon: 0299 - 46 99 00.