MarktPlaza

Mazda CX-5 - 2.0 165 PK TS+1e eigenaar Trekhaak Rijklaar

176x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: feb 2012 - feb 2015
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 210 Nm
GVW: 1.930 kg
Afmetingen (LxBxH): 456 x 184 x 171 cm
Wielbasis: 270 cm
Acceleratie (0-100): 9,2 s
Topsnelheid: 200 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik in de stad: 7,5 l/100km (1 op 13,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
CO2 uitstoot: 139 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bagagedek
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Dodehoek detector
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 17"
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor voor en achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuurwiel multifunctioneel
- Trekhaak afneembaar
- Voorstoelen verwarmd
Van 1e eigenaar!! deze CX-5 TS +!! Hij heeft ivm de kmstand wat lichte gebruikersporen. Hij heeft een perfecte onderhoudshistorie. Wij leveren hem af met 6 mnd bovag garantie en een servicebeurt. Prijs is rijklaar!!
Innovatief design, doordachte techniek en een hoog kwaliteitsniveau zijn typische kenmerken van de Japanse automerken. Dat is te merken aan deze Mazda CX-5, een auto uit 2014 die 203490 kilometer heeft gelopen. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. De krachtige motor geeft deze Mazda uitstekende prestaties. Deze auto is ook voorzien van stoelverwarming. Tot de uitrusting van deze Mazda behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch inklapbare buitenspiegels.
Tijdens de rit bedient u het audiosysteem met de knoppen op het stuur. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij electronic climate control is het binnen altijd behaaglijk. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Mazda niet alleen met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor, maar hij beschikt ook over parkeersensoren voor en achter, die u helpen om gemakkelijk in te parkeren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. De Mazda is standaard voorzien van: lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.
Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Mazda CX-5 samen. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing. Ook helpen het autonoom remsysteem, dodehoekdetectie en gordijnairbags achter, u rit tot een veilige rit te maken.
Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.
Uw contactpersonen: Imre Gacser (occasions), Edwin Klijn (SEAT), René Slothouwer (Honda) en Martin Klijn (Mazda). E-mail: verkoop@adriejonk.nl Telefoon: 0299 - 46 99 00.