MarktPlaza

Midsomer Murders - Seizoen 8 Deel (4 DVD) Nieuw/Gesealed

55x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

360 min minuten

Acteurs: John Nettles Barry Jackson Jane Wymark Laura Howard

Second Sight
Barnaby en Scott raken verstrikt in een kluwen van paranormale verschijnselen, religieus fanatisme en pseudopsychologie. In het dorpje Midsomer Mere wordt ene John Ransom dood aangetroffen. Zijn hoofd is verminkt door talloze schroeiplekken. Barnabu en Scott ontdekken dat er in het dorp heel wat te doen is rond een aantal inwoners die beweren dat ze de toekomst kunnen voorspellen. Is Ransoms dood het gevolg van het onderzoek dat zijn broer Max deed rond helderziendheid? Of heeft ze te maken met een caféruzie met zijn schoonbroer over een doopsel? Of was zijn dood het gevolg van een bizar psychologisch experiment? In deze strijd tussen geloof, bijgeloof en wetenschap dreigt zelfs Barnaby het noorden te verliezen. Want hij kan zich niet van de indruk ontdoen dat hij één van de hem volslagen onbekende dorpsbewoners ooit al eens eerder gezien heeft. Tijdens zijn onderzoek moet hij diep in het verleden van het dorp delven.

Hidden Depths
Barnaby en Scott onderzoeken of de dood van advocaat Nick Turner zelfmoord is of moord. Turner had geldproblemen en zijn concurrent Otto Benham verspreidde geruchten dat hij stal van cliënten. Benham wordt op gruwelijke wijze vermoord. Het riekt naar wraak, maar waarvoor?

Sauce For The Goose
Een rondleiding door Plummers sausfabriek eindigt in een tragedie, als één van de bezoekers in een stapel flessen en vervolgens in een sterilisator van 200 graden terecht komt. De dode blijkt bij een concurrerend bedrijf te werken. Het onderzoek van Barnaby en Scott legt leugens en geheimen binnen de Plummer familie bloot. Intussen probeert iemand Amelia Plummer de stuipen op het lijf te jagen.

Midsomer Rhapsody
Gepensioneerd muziekleraar Arthur Leggott is doodgeslagen in zijn cottage. Vroeger gaf hij les aan de beroemde componist Joan Alder, die in de jaren tachtig verongelukte. Leggott heeft al zijn bezittingen nagelaten aan de Joan Alder Society, dat een museum aan haar heeft gewijd. Haar echtgenoot schijnt niet blij te zijn met het museum, omdat het belangstelling zou wekken voor haar dodelijke auto-ongeluk.