MarktPlaza

MIeke Roovers - Genezen Met Alle Zintuigen (Hardcover/Gebonden)

104x bekeken
4 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

MIeke Roovers  -  Genezen Met Alle Zintuigen  (Hardcover/Gebonden)

BCZ

Handboek voor Chinese geneeskunde

  • 302 pagina's

Genezen MET ALLE zintuigen
Mieke Roovers Rudi Westerkamp
'Arm en rijk, jong en oud, patiƫnt en dokter: niemand staat boven gezondheid. Daarom is werken aan gezondheid een bezigheid waaraan niemand zich kan onttrekken.'
Werken aan je gezondheid behoort een levenshouding te zijn. Zie het als een spel, ritueel of sport in plaats van een levenslange straf. Het uiteindelijk doel is niet de gezondheid op zich, maar de verbetering van de levenskwaliteit. Geneze met alle zintuigen vraagt op de eerste plaats om bezinning. Je zintuigen zodanig afstemmen dat je weer of meer zin krijgt in het leven. Een gezond en een gelukkig leven met respect voor de ander en de aarde is het doel van de Chinese Gezondheidskunde.
De Chinese Gezondheidskunde is gebaseerd op een holistische gezondheidsvisie, diagnostisch onderzoek, Chi therapie en een zelfhulpprogramma (Meidao). Hiermee kan men zich ontwikkelen op lichamelijk, emotioneel, mentaal en sociaal niveau. Ook het magisch denken om spiritualiteit te kunnen ervaren, is in de vorm van het levenscirkelspel (Yuandao) aanwezig.
Rudi Westerkamp is doctor in de Chinese Geneeskunde. In 1992 kreeg hij als zevendce buitenlander de ambassadeurstitel ''Special Adviser'' als volmacht om de Traditionele Chinese Geneeskunde buiten China officieel te verbreiden.
Mieke Roovers is therapeute in de Chinese Geneeskunde en oprichter en eigenaar van het cosmeticabedrijf 'Maria Magdalena' Ook is zij auteur en schreef onder andere het boek De weg van Schoonheid en een boek over De magie van edelstenen.

Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties