MarktPlaza

Mini Mini Cabrio - 1.6 Cooper S John Cooper Works

548x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jul 2004 - mrt 2009
Modelcode: R52
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 220 Nm
GVW: 1.640 kg
Afmetingen (LxBxH): 366 x 169 x 142 cm
Wielbasis: 247 cm
Acceleratie (0-100): 7,4 s
Topsnelheid: 215 km/u
Interieurkleur: Donker blauw
Gemiddeld brandstofverbruik: 8,8 l/100km (1 op 11,4)
Brandstofverbruik in de stad: 11,8 l/100km (1 op 8,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 7,1 l/100km (1 op 14,1)
CO2 uitstoot: 211 g/km
Emissieklasse: Euro4
Motorrijtuigenbelasting: € 138 - 154 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Garage Vervaet Kwaliteitscheck (zonder meerprijs): De auto wordt op 50 punten gecontroleerd zodat u weet wat u koopt!
- Meeneemprijs (zonder meerprijs): Standaard tenaamstelling, geldige APK (minimum 14 dagen) en RDW leges
## Aanvullende opties en accessoires
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chiptuning
- Elektrisch bedienbare kap
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur
- MP3 aansluiting
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Voorstoelen verwarmd
- Windscherm
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Aluminium interieur afwerking
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- koplampreiniging
- Lederen stuurwiel
- Mistlampen voor
- Open dak
- Parkeersensor achter
- Radiovoorbereiding
- Sportonderstel
Auto heeft origineel JCW MINI Cooper S tuning kit (certificaat aanwezig) dus 211pk! Verder zeer complete auto op vier nieuwe Michelin banden, net grote beurt gehad
Doe het dak open van deze cabriolet en ervaar de zon en de wind tijdens elke rit. Hij zorgt voor een ontspannen rijervaring, deze MINI Cabrio. Het is een auto uit 2004, op de teller staat een kilometerstand van 127360. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Het interieur van deze auto is bekleed met leer voor een ongeëvenaard luxueuze uitstraling. Stoelverwarming maakt het leven in deze auto aangenaam op koude en winterse dagen. Open rijden was nog nooit zo eenvoudig. Het cabriodak opent soepel en stil dankzij de elektrische bediening.
Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Inparkeren zonder angst voor schade. De parkeersensoren helpen u om moeiteloos in de kleinste parkeervakken te manoeuvreren. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Met lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze MINI helemaal compleet.
In de MINI Cabrio heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Als u nieuwsgierig bent naar deze MINI Cabrio, neem dan snel contact met ons op.
Doe het dak omlaag en geniet van de zon op uw gezicht, achter het stuur van deze cabriolet. In het moderne verkeer hebt u achter het stuur van de MINI Cabrio altijd de controle. Deze auto uit 2004 heeft 127360 kilometer op de teller staan. De krachtige motor geeft deze MINI uitstekende prestaties. De lederen bekleding benadrukt de luxe uitstraling van deze auto. Tijdens de koude maanden is stoelverwarming een voorziening die u niet wilt missen. Het elektrische cabriodak opent snel en soepel. Zo geniet u maximaal van elke kilometer die u open rijdt.
Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Inparkeren en uitparkeren kost geen enkele moeite dankzij de parkeersensoren. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. Ook is de MINI uitgerust met: lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze MINI Cabrio samen. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze auto. Belt u ons snel?
# De mooiste staan in Axel