MarktPlaza

Mini Mini Clubman - 1.5 One Business | Navigatie | Parkeersensoren | Cruise control | Lm-wielen |

538x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: nov 2015 - jun 2018
Modelcode: F54
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 180 Nm
GVW: 1.870 kg
Afmetingen (LxBxH): 425 x 180 x 144 cm
Wielbasis: 267 cm
Acceleratie (0-100): 11,1 s
Topsnelheid: 185 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Brandstofverbruik in de stad: 6,3 l/100km (1 op 15,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
CO2 uitstoot: 119 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- BOVAG Garantie 6 maanden (zonder meerprijs): https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
- BOVAG 40-puntencheck (zonder meerprijs): https://mijn.bovag.nl/downloads/ondernemerschap/viabovag-nl/checklist40puntencheck.pdf
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dakspoiler
- Dimlichten automatisch
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- Sportstuur
- Start/stop systeem
- Stuurwiel multifunctioneel
- Vermoeidheids herkenning
Hij is klaar voor nog jaren rijplezier, deze MINI Clubman uit 2017. Er staat 43600 kilometer op de teller. Tot de uitrusting van deze MINI behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, 2-laags metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem kunt u bedienen vanaf het stuur. Het hele jaar door zorgt airconditioning voor een prettige temperatuur. Achter het stuur van deze MINI bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Op de plaats van bestemming zijn het de parkeersensoren achter die u assisteren bij het inparkeren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Met lederen sportstuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.
In de MINI Clubman heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die waarneemt wanneer de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.
Wij leveren deze auto aan u met Bovag Garantie. Natuurlijk kunt u de kwaliteiten van deze auto pas echt beoordelen na een proefrit. Neem nu contact met ons op, dan zetten wij hem voor u klaar.
Bij Honda de Bois in Amersfoort vindt u altijd een ruim aanbod in nieuwe- en gebruikte Honda’s. Naast het verkopen van onze Honda modellen zijn wij ook gespecialiseerd in andere merken en hebben wij hier altijd een ruim aanbod in! Kortom, bent u op zoek naar een nieuwe- of gebruikte auto bent u bij Honda de Bois in Amersfoort aan het juiste adres! Inruil van elk merk is mogelijk!