MarktPlaza

Mitsubishi ASX - 1.6 CLEARTEC Instyle

491x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

In het moderne verkeer hebt u achter het stuur van de Mitsubishi ASX altijd de controle. Deze auto komt uit 2016. In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. De auto is uitgerust met stijlvolle, lederen bekleding. Verwarmde stoelen maken het interieur behaaglijk op winterse dagen. Xenonverlichting staat borg voor helderwit licht en een krachtige lichtbundel. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en middenarmsteun voor.
Met een druk op de knop verandert u het volume of het zenderstation met de audiobediening op het stuurwiel. Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. De regensensor regelt zelf de optimale snelheid van de ruitenwissers zodat u dat niet zelf hoeft te doen. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Mitsubishi ASX samen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie; hij is grondig geïnspecteerd en wordt geleverd met tellerrapport van Nationale Autopas. Als u meer wilt weten over deze Mitsubishi, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?