MarktPlaza

Mitsubishi Outlander - 2.0 PHEV EX. BTW/VAT EXCECUTIVE Price with VAT/tax: 17.424,

554x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Aandrijving: Vierwielaandrijving
Bandenmaat: 225/55 R18
GVW: 2.310 kg
Afmetingen (LxBxH): 466 x 180 x 168 cm
Wielbasis: 267 cm
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 170 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 1,9 l/100km (1 op 52,6)
CO2 uitstoot: 44 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 135 - 151 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Audio installatie premium
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Bi-xenon koplampen (+koplampreiniging)
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- DAB-ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Halogeen mistlampen
- Hill hold-functie
- Keyless entry
- Lederen/stof bekleding
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 18"
- Metallic lak
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatie-systeem full map
- Oplaadmogelijkheid
- Standkachel
- Start/stop systeem
- Stuurwiel multifunctioneel
- Wis-/was installatie voor koplampen
ENGLISH FOLLOWS DUTCH
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
LET OP! De geadverteerde vraagprijs is 14.400,- excl. btw, bedoeld voor ondernemers. Uiteraard bent u als partciulier ook van harte welkom. De vraagprijs incl. btw is 17.424,- euro.
Deze Mitsubishi Outlander PHEV is origineel NL geleverd, compleet onderhouden en alle boekjes zijn aanwezig. De auto is compleet onderhouden, heeft geen ongeval historie en is vrij van zowel krassen als deuken. Wilt u tijdens een proefrit de auto extern laten controleren dan is dit geen enkel probleem. Inruil is van harte welkom.
De geadverteerde prijs is ‘rijklaar’, dwz: GEEN BIJKOMENDE KOSTEN! Desondanks maken wij de auto volgens fabrieksvoorschriften klaar incl. een onderhoudsbeurt* en apk* (*indien nodig binnen 10 maanden of 10.000km). De banden worden preventief vernieuwd bij minder dan 3,5mm profiel (minimum apk norm is 1,6mm). Tevens is deze prijs incl. 6mnd volledige technische garantie op alle onderdelen. Als u gaat vergelijken, dan zult u merken dat wij ons hierin onderscheiden. Veel autobedrijven maken de auto niet standaard technisch rijklaar of berekenen extra pakketkosten voor volledige service. Bij ons is volledige service daarentegen standaard. Woont u wat verder weg? U kunt voor evt. garantiezaken ook bij u in de buurt naar de garage. *Informeer naar de voorwaarden. Bij vergelijking zult u merken dat dit redelijk uniek is in deze branche; wij vinden dit vanzelfsprekend.
Ook in financiering van het voertuig hebben wij volop ervaring, vraag naar de mogelijkheden indien van toepassing. Wij streven naar 100% tevredenheid bij onze klanten. Dit zult u zelf ervaren als u met ons zaken doet. Nieuwsgierig geworden? Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en/of proefrit.
Bij het ontwerp van de Mitsubishi Outlander is alles gedaan om een kwaliteitsauto neer te zetten. Ook deze Mitsubishi is dan ook een auto die tegelijk stijlvol, comfortabel en ingetogen luxueus is. Deze auto is uitgerust met een viercilinder motor en een automatische transmissie. Stoelverwarming maakt het leven in deze auto aangenaam op koude en winterse dagen. Natuurlijk behoren 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en led-dagrijverlichting ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Deze Mitsubishi is voorzien van knoppen op het stuur om het navigatiesysteem en het premium audiosysteem met dab-ontvangst te bedienen. Met de standkachel stelt u vooraf in wanneer de auto opgewarmd voor u klaar moet staan. U hoeft nooit meer te krabben en de koude start behoort tot het verleden. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Mitsubishi heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn multifunctioneel lederen stuur en automatisch dimmende binnenspiegel.
In de Mitsubishi Outlander heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Is dit de auto die u zoekt? Neem snel contact met ons op, dan kunt u hem binnenkort zelf bekijken.
Wij horen graag van u, de koffie staat voor u klaar!
Met vriendelijke groet,
TEAM
RVM AUTOMOTIVE BV
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ATTENTION! The advertised price is excl. 21% taxes. Price including taxes equals 17.424,- euro.
This Mitsubishi Outlander PHEV was originally delivered in the Netherlands and always had its required maintenance. The car was privately-owned by only one person. In case you want to buy this care and import it to your country, we can arrange everything for you; from export documents until an airport pick up. We also can provide a full movie of the car.
We look forward to hearing from you soon!
Kind regards,
TEAM
RVM AUTOMOTIVE BV