MarktPlaza

Monika Peetz - De Dinsdagvrouwen

61x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

roman over de pelgrimstocht van vijf vriendinnen die alles veranderde

275 pagina's

Vijf vriendinnen komen elke eerste dinsdag van de maand bij elkaar en staan daarom bekend als de dinsdagvrouwen. In het eerste boek gaan ze op pelgrimstocht, in het tweede boek gaan ze kuren en in het derde boek gaan ze klussen op het platteland. De romans over de dinsdagvrouwen van Monika Peetz zijn heerlijke romans over de vriendschap tussen vijf vriendinnen.
Over Monika Peetz
Monika Peetz (1963) schrijft sinds 1998 scenario's voor grote tv-producties, waaronder 'Tatort'. 'De dinsdagvrouwen' is haar eerste boek en werd een internationale bestseller.

In 'De dinsdagvrouwen'* hebben vijf Keulse vrouwen van rond de veertig elkaar vijftien jaar geleden leren kennen tijdens een cursus Frans; sindsdien is de eerste dinsdag van de maand hun vaste ontmoetingsavond en maken zij jaarlijks een uitstapje. In 'Zeven dagen zonder'** besluiten zij voor dit jaarlijkse uitstapje naar een afgelegen kuuroord te gaan waar een van hen haar onbekende vader hoopt te vinden. In 'Te hooi en te gras'*** schieten de vriendinnen een van hen, die een B & B voor gestresste stedelingen in Oost-Duitsland wil openen, te hulp als ze het alleen niet redt. Romans over vrouwenvriendschap, conflicten, intriges en bedrog voor een groot vrouwelijk publiek. De Duitse schrijfster (1963) was tot 1998 werkzaam bij o.a. de Bayerische Rundfunk (verantwoordelijk voor o.m. Tatort). kleine druk