BOOMMMXL

 

Geplaatst 5 jaar geleden door J. Bakhuis (130x bekeken)

BOOMMMXL
ConditieNieuw

Omschrijving

De band BOOMMMXL! heet niet voor niets BOOMMMXL!: Met hun exploderende repertoire en performance maken deze 7 ervaren muzikanten er gegarandeerd een knallende avond van! De 2 zangeressen en één zanger sleuren met hun fantastische solo's en vlammende koortjes het publiek mee in een onvergetelijke avond.
Deze daverende coverband BOOMMMXL! (drummer, bassist, gitarist en toetsenist) ondersteunt niet alleen de zangsectie, maar zweept zelf ook de show op tot een hoogtepunt. Een professioneel geluids- en lichtbedrijf zorgt dat elk stukje van de booming show op zijn best overkomt op de zaal. In de pauzes verzorgt het geluidsbedrijf passende muziek als u dat wilt.
De band BOOMMMXL! mixt het welbekende coverbandrepertoire met verrassende nieuwe hits. Zo kun je in de ene set de Pointer Sisters en David Guetta verwachten, en in een andere set de BlackEyedPeas en Rihanna. Van Beyoncé tot Borsato, alles passeert de revue... Onder één voorwaarde: HET MOET KNALLEN!
Coverband BOOMMMXL! mixt alles tot een geheel dat iedereen de hele avond aan het dansen en meezingen houdt.
BOOMMMXL! studeert indien gewenst gratis een verzoeknummer in. Bijvoorbeeld een openingsdans, een afscheidsnummer, of net die hit die veel betekent voor de baas.
Het moge duidelijk zijn:
BOOMMMXL!... Shakes the room!
Intieme Set
Rustig beginnen? Dat kan: je kunt een intieme set meereserveren waarin de toetsenist een één van de zangeressen rustige popmuziek spelen (o.a.Alicia Keys, Norah Jones en Aretha Franklin). Die set vindt plaats voordat het feest losbarst.
Aanrader Saxplosion!
Reserveer BOOMMMXL!'s spetterende saxofonist erbij voor nog een extra boost.
DJ
Doordansen zonder pauze op de lekkerste nieuwe dansplaatjes? Reserveer optioneel onze knallende DJ voor in de pauze's!
Meer weten over de band BOOMMMXL! ? Of wilt u weten of BOOMMMXL! op uw datum nog beschikbaar is? Neem vrijblijvend contact op, u ontvangt dan een vrijblijvende prijsopgave met gegarandeerd de laagst mogelijke prijs voor deze band.


Meer informatie
www.jalex-entertainment.nl
N.o.t.k.

Bieden is niet mogelijk.

J. Bakhuis
15 jaar actief
Jalex Entertainment
Doetinchem (GE)
Tel. 0314345098


Neem contact op
Feedback (0)
     
Geef feedback
Advertentienummer: 44232329
Klacht indienen