MarktPlaza

Vier jouw feest op een geweldige feestlocatie!

378x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Feestzaal huren op een leuke feestlocatie? De Zoom in Renesse is de perfecte feestlocatie en uitermate geschikt voor feesten!

Of je nu op zoek bent naar een feestlocatie voor een kerstfeest, halloween, personeelsfeest, bbq feest, verjaardagsfeest, kinderfeest, themafeesten, high tea, babyshower of bedrijfsfeest:...Voor alle feesten is dit een top locatie! We denken mee en verzorgen de organisatie, leuke aankleding in het thema, vriendelijk personeel, hapjes en drankjes naar eigen wens, niets is teveel. De Zoom heeft zijn eigen Dj's en verzoeknummers kunnen worden aangevraagd.

Onze vernieuwde feestzaal is bij uitstek geschikt om een knalfeest te geven met een live band of DJ, feestelijke verlichting, drankjes en lekkere hapjes. De Zoom kenmerkt zich door een knusse sfeer en veel hout. En zowel binnen als buiten een grote bar om je drankjes te halen, overdekt en verwarmd terras. Je kan hier op de dansvloer dansen en feesten tot in de late uurtjes.

Services: Feestlocatie, Zingen, DJ, Live band, Geluidsinstallatie, Feestverlichting, Dansvloer, BBQ, Persoonlijke service, Sfeervolle decoratie. Terras. Zaal De Zoom. Zaal Pinky's. Typen: Feestelijke BBQ, Sfeervolle feesten, Spetterend feest. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijzen. Check de beschikbaarheid. Reserveer.

Meer info : dezoomrenesse.com/offerte-aanvragen-voor-feesten/