MarktPlaza

basgitaarles te Rotterdam

601x bekeken
10 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Op basgitaar les leer je technieken om je basspel te verbeteren. je hoeft het niets te zeggen in je band, ze zullen de vooruitgang opmerken en waarderen en het je melden.
We leren je ritmes beter gedetailleerd spelen.
Betreft akkoorden, leer hoe je door middel van enkele grepen op de bas, welke je noten kan kiezen om onmiddellijk efficiënte baslijnen te creëren.
Leer ritmische patronen lezen, herkennen en toepassen. Door middel van klappen van ritmische figuren.
Rock, Jazzy en andere vb klassieke melodieën spelen we door om je te leren melodisch lezen en die analyseren we dan weer om theoretische kennis op te doen, en om dat ze mooi zijn.
Neem contact op, www.basles-rotterdam.nl
info(at)basles-rotterdam.nl of 06 161 474 08
Tijdens je basgitaar les spelen we veel samen en voor thuis werk ik veel met meespeel fragmenten in vele stijlen. Die worden in de les behandeld, vingerzetting – positie op de bas, leren van de loopjes enz.
Het niveau van de basgitaarles, de muziek stijl, de moeilijkheidsgraad van de meespeel fragmenten wordt aangepast aan uw ervaring.
Of wil je even alleen wat baslijnen leren naspelen, maar kan je niet al de noten vinden, dan zoeken we die samen en schrijven ze op. Makkelijk om later thuis weer op te pakken.
de lessen zijn 3/4 u of 1 uur les.
Neem contact op, www.basles-rotterdam.nl
info at basles-rotterdam.nl of 06 161 474 08