MarktPlaza

Orgelspelen?Goed(koop) privé-orgelles regio Leiden/Haarlem

609x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Altijd al eens op een elektronisch orgel of zelfs op een pijporgel willen spelen? Houd je van klassieke en/of geestelijke orgelmuziek? Ken je nog geen noten lezen of ben je in het verleden wel eens begonnen met orgelles maar is het er verder niet van gekomen? Geniet je ook zo van orgelconcerten of orgelmuziek op de radio? Zou je eigenlijk zelf wel willen spelen, maar durf je de stap nog niet te nemen? Vind je jezelf te jong of te oud?

Probeer het eens, orgelles van een ervaren organist, die al een aantal kinderen en volwassenen heeft begeleidt en vertrouwd gemaakt met het orgelspel ! Ik woon in de duin- en bollenstreek, en de lessen worden in principe bij mij thuis gegeven. Bij hoge uitzondering geef ik extern les.
Orgelspelen vind ik zelf fantastisch en zeer ontspannend en probeer dat enthousiasme altijd op mijn leerlingen over te brengen.
Leeftijd speelt geen rol, enthousiasme wel !

Het is geheel vrijblijvend, wil je het eerst een paar weken even aanzien of orgelspelen wel wat voor je is, of ken je helemaal geen noten, geen probleem.
De orgellessen (privélessen) duren 45 minuten. Tijdens de les hebben we alle tijd om de oefenstof voor te spelen en zelf te oefenen. Allereerst zorgen we dat de techniek en theorie wordt geleerd, later wordt per leerling een eigen studieweg bewandeld.
Je betaalt alleen voor de lessen die je ook daadwerkelijk volgt, dus niet voor bijv. een maand of een half jaar met daarin vakanties etc (wel minimaal een dag van tevoren afzeggen als je plotseling verhinderd ben). Vakantieperioden in overleg. Wil je in plaats van elke week, slechts 1x in de 2 weken of 1x in de maand les, geen probleem. Naar jouw/uw behoefte vullen we het lesschema zo flexibel mogelijk in. Wel is het zo dat als je echt nog geen noot kent, het ritme van elke week orgelles je helpt om e.e.a. in een korte tijd onder de knie te krijgen.

Kortom, ga het eens proberen om bij mij orgelles te nemen!