MarktPlaza

Nami Burn-e 2 Max 72V32Ah-scooter

36x bekeken
1 maand geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

Volledige informatie over het product vindt u hier:  venteronics.com


Krachtig en autonoom, de Nami Burn E 2 Max is de elektrische scooter van dit moment. Perfect voor lange ritten op alle soorten wegen, je kunt niet meer zonder.

Voortbordurend op het succes van de Nami Electric is de Burn-e 2 MAX de grote zus van de Burn-e 32Ah. Droomcapaciteiten, geoptimaliseerde prestaties, hij kon aan al uw verwachtingen voldoen. Het is geen verrassing dat de ingenieurs van Nami Electric hun prestaties hebben kunnen innoveren voor een elektrische scooter die opnieuw opmerkelijk is.

D
Je zult het geweldig vinden!

Een dubbele motor van 1500 W, een accu van 72 V en 32 Ah, een bereik van 165 km, de perfecte mix voor een high-end scooter. Zijn robuustheid en gewicht maken de Nami Burn-e 2 MAX tot een elektrische scooter die niet onopgemerkt blijft.

Perfect voor snelheidsliefhebbers: deze elektrische scooter is uitgerust met 2 motoren van 1500 W om zijn dynamiek te bewijzen. De batterij geeft u ook een bereik van maximaal 165 km.

De 165 mm verstelbare vering maakt de scooter tot een all-terrain machine. Genoeg om te genieten van een aangename en comfortabele rit, zonder de gebreken van de weg te voelen. Het ergonomische stuur en de handgrepen zorgen voor een betere grip op de weg.