MarktPlaza

Napoléon et les Invalides 1911 Niox - Napoleon Bonaparte

167x bekeken
9 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Hardcover. Niox. Napoléon et les Invalides. Paris: Librairie Ch. Delagrave, 1911. (4),152 blz. Formaat circa 33,2 cm, gewicht ongeveer 2,47 kg.
Letters op band in goudopdruk op voorplat en rug.  Op rug tevens wat versieringen in goudopdruk waaronder een bij. Bovenzijde bladzijden goud op snede. Voorin ex libris en een stempel van Bibliotheque Historique de France Propriétaire Mar. Naberman. Tevens op deze bladzijde een oud papiertje uit een Franse (of Belgische) catalogus geplakt. Titelpagina gedrukt in rood en zwart met onder de titel een illustratie van een munt met de opdruk van Napoleon. Boek geïllustreerd met titelplaat en 40 platen (sommige bevatten meerdere illustraties op één blad) buiten de tekst welke niet meegenomen zijn in de paginering en aan de achterkant niet bedrukt zijn. Achterin lijst van platen, allen aanwezig zoals aangegeven op de lijst. Tevens zijn de platen buiten de tekst voorzien van een vloeipapier met titel gedrukt in rode inkt.  Op titelpagina naam en datum met potlood. Boekblok met wat foxing, voornamelijk de eerste en laatste bladen. Achterplat met donkere vlek, enkele slijtageplekjes aan onder- en bovenzijde rug.  Voor leeftijd nog goed of beter exemplaar, compleet inclusief alle vloeibladen (deze ook nog alle zeer goed). Gedrukt op mooi dik papier.
Fraaie publicatie waarbij vooral de kwaliteit van de illustraties opvalt. Die zijn erg scherp, zelfs na ruim een eeuw. Referentienummer 10188.

150 euro

Vraagprijs/bieden is exclusief verzendkosten. Verzendkosten 8,90 euro met Postnl (aangetekende verzending). Afhalen ook mogelijk (op afspraak). Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.