MarktPlaza

natuur- vis- en/of rondvaartsloep in Loosdrecht

141x bekeken
10 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen

Omschrijving

Aangeboden ter overname: door een elektromotor (10 pk) aangedreven natuur- vis- en/of rondvaartboot. Het betreft een houten Van de Stadt Zeester bj 1980. Deze originele werfgebouwde zeilboot is omgebouwd tot fluisterstille kajuit-sloep.
De boot is 9 meter lang, heeft teak houten dekvloeren en heeft 4 slaapplaatsen met sanitaire voorzieningen. Alle originele instrumenten en elektra zijn aanwezig. Zij heeft een diepgang van slechts 40 centimeter omdat de stalen kiel is verwijderd. Ideaal dus om mee te vissen of de natuur in te gaan. Helmbesturing met gashendel aan de binnenkant. Eventueel ook ruimte voor een kort-staart buitenboord verbrandingsmotor ernaast.
Vorig jaar is de boot op de wal geweest voor onderhoud en is er een in-en uitklapbare buiskap geplaatst (zie bijgaande nota). Je zit dus altijd droog & lekker uit de wind. Alle kussens (zowel voor binnen & buiten) zijn chemisch gereinigd. Rondom zijn nieuwe stootboeien geplaatst. Hier en daar nog wel een beetje verfwerk & groene aanslag. De ligplaats in Loosdrecht is betaald tot 1 oktober 2023. Deze ligplaats is met walstroom en fris water. Doe een bod en u vaart volgende week op de Loosdrechtse Plassen!