MarktPlaza

nfc reviewkaart

186x bekeken
3 maanden geleden geplaatst
Geen afbeelding beschikbaar

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Dé oplossing voor ondernemers zoals jij – zzp’ers en MKB-bedrijven die op zoek zijn naar een bewezen manier om meer reviews en klantbeoordelingen te verzamelen. Met onze NFC kaarten verhoog je niet alleen je conversie, maar verbeter je ook je lokale positie van het Google bedrijfsprofiel.

Verschillende kleuren NFC review kaarten

Kies uit een scala aan kleuren: Wit, Zwart, Blauw, Oranje, en Groen. Of ga voor een willekeurige kleur als je in bulk besteld of geen keuze kan maken.


Maatwerk NFC Reviewkaarten met logo

Wil je je kaarten extra uniek maken? Kies voor maatwerk en voeg je eigen logo toe voor slechts €7,50 extra per kaart. Laat je merk opvallen en maak indruk op je klanten.

Gratis Verzending

We zorgen ervoor dat je bestelling snel en zonder extra kosten wordt bezorgd. Of je nu in Nederland of België bent, we versturen met PostNL voor je gemak.

Levertijd

Voor standaardbestellingen is de levertijd meestal de volgende werkdag. Bij maatwerkbestellingen duurt het iets langer, doorgaans 2-5 werkdagen, afhankelijk van de grootte van je bestelling.

Retourrecht

We begrijpen dat niet alles altijd perfect past. Daarom bieden we een retourrecht van 14 dagen voor standaardbestellingen. Helaas kunnen we gepersonaliseerde maatwerkkaarten niet retour nemen, maar we streven altijd naar jouw tevredenheid.

Tel: +31 (0) 633336066
mail: