MarktPlaza

Nimbus T9

63x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Snelle Nimbus T9 met een lage planeerdrempel en een kruissnelheid tussen de 20 en 35 knopen, met een topsnelheid van ruim 40 kn,
Sportieve Nimbus T9 uitgerust met 350pk Mercury Verado outboard, met veel extra's uitgerust, waaronder: rompkleur charcoal (wrap), Flexiteek dek, wetbar, walstroom, boiler, plotter, hifi, onderwaterverlichting (blauw), havenkleed en een waterski pole. Behalve een ruime en toegankelijke walk-around deklayout biedt de Nimbus T9 ook comfort met een voorkabine met 2persoonsbed en een separate wc ruimte met ingebouwde ventilatie.
Het achterdek van deze T9 heeft een U-vormige vijfpersoonsbank met teak tafel, met mogelijkheid tot ombouw tot zonnebed. Achter de stuurstoelen bevindt zicht een wet bar met fonteintje. Deze Nimbus T9 is uitgerust met een havenkap waarmee u snel de stuurstand en banken kunt afdekken. De stuurstand beschikt over 2 zeer comfortabele stoelen, het dashboard is uitgerust met een Garmin 12'' Plotter. Op het voordek is er een zitbank. Daaronder bevindt zich het brede dakluik van de voorkabine, welke u eenvoudig kunt openen om bijvoorbeeld tassen in en uit te laden.
De Nimbus T9 is gebaseerd op dezelfde goed uitgebalanceerde stepped hull als de Nimbus W9 en Nimbus C9. Het jacht heeft een lage planeerdrempel en de kruissnelheid ligt tussen de 20 en 35 knopen, met een topsnelheid van ruim 40 knopen. Ze is hiermee een goed varende tender waarmee u op vele vaarwateren uit de voeten kan.
Motor, electra, water
Overig:
Zipwake dynamic trim-control system
Uitrusting
Dekzeil(en): Havenkleed
Extra gegevens:
Merk: Nimbus
Bouwjaar: 2020
Ligplaats: In verkoophaven
Lengte: 9.35 meter
Breedte: 2.95 meter
Diepgang: 1.05 meter
Conditie: Nieuw
Opties:
Rompmateriaal: Polyester
Rompvorm: V-bodem
Aantal slaapplaatsen: 2
Brandstof: Benzine
Vermogen: 350
Tank: 320 l
Boegschroef: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Zwemtrap: aanwezig