MarktPlaza

Nimbus T9

41x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De Nimbus T9 is een snelle Nimbus Tender uit de Nimbus WTC serie. De Nimbus T9 is ontworpen voor vervoer, watersport en recreatie.
Uit de Nieuwe Nimbus Series: de Nimbus T9. De T staat voor Tender; het model is een nieuwe interpretatie van de Nova en de R-serie. Het is een multifunctionele, knusse walk-around die zich makkelijk aanpast aan de wensen van de gebruiker.
De Nimbus T9 is een negen meter lange dagkruiser die zich prima laat aanpassen aan persoonlijke wensen. Hij is bedoeld voor allerlei soorten dagelijkse bezigheden, zoals vervoer, watersport en recreatie.
Net als bij de Nimbus W9 hebt u bij de Nimbus T9 de keuze uit een buitenboord- of binnenboordmotor. Het achterdek kan worden voorzien van een rechte bank die aanzienlijk meer ruimte biedt. Een andere mogelijkheid is een U-vormige vijfpersoonsbank die zich makkelijk laat ombouwen tot zonnebed. Achter de stuurstoel is er ruimte voor een wet bar met fonteintje. Het jacht is leverbaar met drie verschillende opties voor de kap: havenkap, stuurstand kap of T-Top met groot schuifdak. De stuurhut van de Nimbus T9 biedt plaats aan twee personen en lijkt op die van de Nimbus W9 qua indeling en uitstraling. Hij kan uitgerust worden met één grote 16-inch plotter of twee 12-inch kaartplotters. Het voordek bevat een groot laadluik dat toegang biedt tot de hut. Optioneel kan het voordek voorzien worden van een ligbed annex tafel met extra zitgelegenheid voor 4 personen.
De Nimbus T9 is gebaseerd op dezelfde goed uitgebalanceerde stepped hull als de Nimbus W9. Het jacht heeft een lage planeerdrempel en de kruissnelheid ligt tussen de 20 en 35 knopen, met een topsnelheid van ruim 40 knopen.
Nimbus T9:
· Geheel nieuwe uitvoering met luchtgesmeerde stepped hull, voor buitengewone zeewaardigheid en fenomenale vaareigenschappen
· Minimale planeerdrempel dankzij de messcherpe boegsectie
· Topsnelheid 40+ knopen, kruissnelheid 20-35 knopen
· Keuze uit buitenboord- of binnenboordmotor
· Walk-around
· Tweepersoonsbed in voorste hut met eigen wc
· Voorhut en wc met ingebouwde ventilatie
· Meerdere bankopstellingen voor achterdek
· Optionele pantrymodule met wet bar
· Dashboard kan worden voorzien van plotters met een scherm van 10 tot 16 inch of dubbele plotter met een scherm van 12 inch
· Leverbaar met T-top en keuze uit meerdere kappen
· Ruime keuze in apparatuur, geheel naar eigen wens
· Ligbed/zitgelegenheid op voordek met tafel
· Groot laadluik in voordek met toegang tot hut
Extra gegevens:
Merk: Nimbus
Bouwjaar: 2019
Ligplaats: In verkoophaven
Lengte: 9.35 meter
Breedte: 2.95 meter
Diepgang: 0.8 meter
Conditie: Nieuw
Opties:
Rompmateriaal: Polyester
Rompvorm: V-bodem
Aantal slaapplaatsen: 2
Tank: 320 l