MarktPlaza

Obelink Miami 6 Easy Air Tunnelzelt

19x bekeken
17 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

De eerste levering zal begin maart 2024 plaatsvinden

De Miami 6 Easy Air is het vlaggenschip van onze tentencollectie. De Miami 6 is niet alleen een van onze grootste tenten, hij is ook volledig opblaasbaar. Deze ruime familietent is daardoor makkelijker op te zetten dan vergelijkbare modellen met stokken.

Nieuw ontwerp
Het Miami 6-model heeft een update gekregen. De zijwanden zijn meer verticaal en er is een zichtbare rand tussen de muren en het dak. Dit zorgt voor meer bruikbare binnenruimte, ideaal voor langere mensen.

Even opblazen en klaar!
Alle opblaasbare buizen van de Miami 6 zijn door kanalen met elkaar verbonden, waardoor je de tent eenvoudig opblaast met slechts één ventiel. Als u een elektrische luchtpomp heeft, is de installatie nog eenvoudiger. Je zet de pomp aan en hebt je handen vrij om bijvoorbeeld de auto uit te laden.

Ontspan onder het glazen dak
Aan de voorzijde van de Miami bevindt zich een luifel van twee meter diep. Deze luifel is volledig afneembaar door middel van de ritssluiting. Dit betekent dat je de tent met of zonder luifel kunt opzetten. Als het waait, kun je de zijwanden het beste gesloten laten. Bij mooi weer kunt u echter de zijwanden oprollen om zo een extra zij-ingang of een complete luifel te creëren. De voorzijde van de voortent bestaat uit een klamboe. Dankzij het klamboe kun je 's avonds heerlijk ontspannen een boek lezen zonder dat je wordt gebeten door muggen.
Genoeg ruimte voor het hele gezin
Als je met het hele gezin gaat kamperen, heb je voldoende ruimte nodig. Als je kinderen hebt, zul je zeker veel spullen voor ze inpakken. Niemand wil echter tijd doorbrengen in een krappe tent tussen verschillende activiteiten door. Gelukkig is de Miami 6 ruim genoeg. Dankzij de verticale wanden kan de grote binnenruimte optimaal benut worden. Hierdoor heb je voldoende ruimte voor een eettafel met stoelen, een campingkast en een koelbox. De grote slaapcabines bieden ruimte voor maximaal 6 personen in de tent. Globaal beschikt u over een grote slaapcabine die middels scheidingswanden kan worden opgedeeld in drie even grote hutten of in één grote en één kleine hut.

Heeft u nog meer ruimte nodig, dan kunt u de voorluifel afsluiten met een optionele voorwand. Hierdoor heb je 9 vierkante meter extra binnenruimte. Dit betekent dat je de overkapping ook bij koud en regenachtig weer kunt gebruiken.