MarktPlaza

onlineonderdelenshop.nl - Voor onderdelen - accessoires van alle merken!

44x bekeken
2 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Uw apparaat defect dan kunt je deze zelf repareren met de onderdelen van onlineonderdelenshop.nl want weggooien is zonde, En vaak is een apparaat nog eenvoudig te maken /repareren zo kunt je kosten besparen en een bijdragen leveren aan een duurzame toekomst. Repareren is de oplossing!

Mist er een knop van je kookplaat, of zoek je een filter voor je afzuigkap of is er een afvoerpomp of verwarmingselement van je wasmachine defect? Verleng de levensduur van je huishoudelijke apparaten en vind alle onderdelen, accessoires die je daarvoor nodig hebt op onlineonderdelenshop.nl. 

Wij leveren onderdelen - accessoires van Witgoed, Bruingoed, Elektronica en klein huishoudelijke apparaten.
van ruim 200 fabrikanten en meer 3.000 merken waar onder  Whirlpool onderdelen, Bauknecht onderdelen, Samsung onderdelen, AEG onderdelen, LG onderdelen, Liebherr onderdelen, Electrolux onderdelen ,Indesit onderdelen, Bosch onderdelen, Siemens onderdelen, Zanussi onderdelen Dyson onderdelen Braun onderdelen, en nog veel meer anderen merken. 

Denk hieraan bijvoorbeeld aan de volgende apparaten Witgoed: Wasmachine, Vaatwasser, 
Wasdroger, koelkast magnetron, oven, vriezer, of klein huishoudelijk Koffiezetapparaat, Keukenmachine,
Frituurpan, Stofzuiger, airfryer of elektronica Smartphone, TV, Audio video, kabels en batterijen 

In ons assortiment hebben wij originele onderdelen en accessoires maar ook goedkopere alternatieven van de beste kwaliteit in voorraad. Meer dan 96% dezelfde dag verzonden en voor 16:30 besteld betekend de volgende dag in huis. Wij verzenden uw onderdeel en of accessoire met de bezorgdienst PostNL zodat uw bestelling gemakkelijk kunt traceren en volgen.

Ga naar de link voor het bestellen of aanvragen van onderdelen

https://onlineonderdelenshop.nl/

https://onlineonderdelenshop.be/

Op ons Blog vindt je Gratis reparatie handleidingen Tips en advies ★