MarktPlaza

Opel Astra Sports Tourer - 1.0 Business+

599x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: apr 2016 - dec 2018
Modelcode: K
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 170 Nm
GVW: 1.850 kg
Afmetingen (LxBxH): 470 x 181 x 151 cm
Wielbasis: 266 cm
Tankinhoud: 47 liter
Acceleratie (0-100): 11,7 s
Topsnelheid: 195 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Brandstofverbruik in de stad: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,0 l/100km (1 op 25,0)
CO2 uitstoot: 100 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Algemene staat: zeer goed
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
Onderhoudshistorie: Volledige onderhoudshistorie aanwezig
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- DAB ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Hill hold functie
- Isofix
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Niet in gerookt
- Parkeersensor voor en achter
- Spraakbediening
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Telefoonintegratie premium
- Warmtewerende voorruit
De nieuwste technieken zijn samengevoegd in een smaakvol ontworpen auto en maken van deze Opel Astra Sports Tourer een uitblinker in veiligheid en comfort. De auto is van het bouwjaar 2016 en is van de eerste eigenaar. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer aluminium dakrailing, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
In deze Astra Sports Tourer vindt u niet alleen schakelaars op het stuur om het full map navigatiesysteem te bedienen en het audio-installatiesysteem met dab-ontvangst, maar er is ook spraakbediening. En natuurlijk is er ook gedacht aan airconditioning. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Opel is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren voor en achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Ook lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.
De Opel Astra Sports Tourer is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze Opel in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?
De Opel Astra Sports Tourer is gebouwd met hoogwaardige techniek en maakt het rijden van lange ritten, maar ook korte stukjes, tot een feestje. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Natuurlijk behoren aluminium dakrailing, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Een goede veiligheidsvoorziening is de spraakbediening en stuurbediening voor belangrijke functies. De auto is natuurlijk voorzien van een full map navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit dankzij dab-ontvangst. airconditioning koelt het interieur zodat u altijd ontspannen op uw bestemming aankomt. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren voor en achter u om gemakkelijk en schadevrij in te parkeren. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. De uitrusting van deze auto is met lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Wij leveren deze auto aan u met Bovag Garantie. Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op om een afspraak te maken.
Voor levering en garantie zie onze afleverpakketten op de website www.hofsink-nijland.nl.
Financiering is mogelijk.
Voor een uitgebreide fotoreportage bekijk onze website www.hofsink-nijland.nl
Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.
PROEFRIT AAN HUIS OOK MOGELIJK ! kijk op https://www.autofirst-hofsink-nijland.nl/proefrit-aan-huis en vraag deze bij ons aan.