MarktPlaza

Opel Corsa - 1.2-16V BlitZ/nav/pdc

583x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: apr 2014 - jan 2015
Modelcode: D
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 115 Nm
GVW: 1.625 kg
Afmetingen (LxBxH): 404 x 174 x 149 cm
Wielbasis: 251 cm
Acceleratie (0-100): 14,0 s
Topsnelheid: 172 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
Brandstofverbruik in de stad: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
CO2 uitstoot: 117 g/km
Emissieklasse: Euro5
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuur verstelbaar
De getoonde vraagprijs is inclusief ons Basis Service pakket. Wilt u meer zekerheid en garantie dan adviseren wij het aanvullende Broekhuis afleverpakket van € 595, deze omvatten: 6 maanden garantie, minimaal 1 jaar APK keuring, 24/7 Pechhulp, halve tank brandstof, onderhoudsbeurt volgens onderhoudsschema, poetsen / reinigen in- en exterieur en uiteraard strenge algemene controle volgens Broekhuis voorschriften. Bel voor meer informatie.
Dynamische styling, zorgvuldig afgewerkt met fraaie materialen en ontworpen met oog voor detail. De Opel Corsa is van binnen en van buiten een toonbeeld van Duits design. Deze auto uit 2014 heeft 124403 kilometer op de teller staan. Zijn pittige prestaties dankt deze Opel aan zijn compacte en zuinige motor. Ook in de winter en als het koud is, hebt u het snel weer warm dankzij de stoelverwarming in deze auto. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, 2-laags metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Electronic climate control regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Parkeersensoren zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. Deze auto is voorzien van lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Heeft u interesse in deze mooie Opel? Bel ons dan of mail ons, om een afspraak te maken.
U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Opel Corsa. Het is een auto van het bouwjaar 2014, hij heeft 124403 kilometer op de teller staan. Met deze Opel is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. Dankzij de stoelverwarming heeft u in deze auto nooit meer last van een koude rug of koude benen. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, 2-laags metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook electronic climate control. Inparkeren en uitparkeren kost geen enkele moeite dankzij de parkeersensoren. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. Met lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Opel helemaal compleet.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.