MarktPlaza

Opel Insignia Sports Tourer - 1.6 T Edition Geregelde airco, licht metalen velgen, eerste eigenaar,

653x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2009 - dec 2012
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 230 Nm
GVW: 2.215 kg
Afmetingen (LxBxH): 491 x 186 x 152 cm
Wielbasis: 274 cm
Tankinhoud: 70 liter
Acceleratie (0-100): 9,2 s
Topsnelheid: 220 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,2 l/100km (1 op 13,9)
Brandstofverbruik in de stad: 9,8 l/100km (1 op 10,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,7 l/100km (1 op 17,5)
CO2 uitstoot: 186 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 226 - 254 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Comfort-pakket
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektrisch verstelbare passagiersstoel
- Elektronische remkrachtverdeling
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Metaalkleur
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuur verstelbaar
Prijs is incl afleveringscontrole, keurig nette opel van eerste eigenaar, rokersvrije auto.
U ziet het meteen aan zijn krachtige design, de Opel Insignia Sports Tourer is een auto die kwaliteit uitstraalt. Onderhuids vindt u die kwaliteit terug in de geavanceerde techniek, die deze auto zijn sportieve rijeigenschappen geeft. De auto is van het bouwjaar 2010 en is van de eerste eigenaar. Mooi om te zien en heerlijk om in te zitten zijn de sportstoelen, die u onderweg optimale ondersteuning geven. In deze Opel profiteert u onder andere ook van: verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. Ook lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.
De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Opel Insignia Sports Tourer samen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat.
Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit.
Dit is niet zomaar een Opel Insignia Sports Tourer. De hoge prestaties van de motor, het strak afgestelde onderstel en de uitgekiende verhoudingen van de transmissie staan garant voor bergen rijplezier. Deze auto heeft 101554 kilometer op de teller staan, het bouwjaar is 2010. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. De sportstoelen zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook functioneel, zoals u kilometer na kilometer zult merken. Tot de voorzieningen van deze auto behoren verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. U bent in deze Opel ook voorzien van lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. In de Opel Insignia Sports Tourer heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten.
U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Als u meer wilt weten over deze Opel, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?
Kijk voor alle foto,s op www.garageboersma.nl
Op fouten in de omschrijving kan geen aanspraak worden gemaakt.
Bij Garage Boersma in Winsum onderhouden we alle merken en type auto’s: goed, snel en tegen een voordelig tarief. Compleet onderhoud; van APK, reparatie, banden, uitlaat, trekhaken tot elektronische diagnose. Is de auto aan onderhoud toe? Naar Garage Boersma! Benieuwd naar wat het onderhoud aan uw auto kost? Bel 0595-442222