MarktPlaza

Opel Karl - ROCKS 1.0 75PK 5-DRS ONLINE EDITION+ | NAVI | AIRCO | LED | PDC | 15" BI-COLOR | CAMERA

156x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2017 - dec 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 95 Nm
GVW: 1.353 kg
Afmetingen (LxBxH): 368 x 163 x 153 cm
Wielbasis: 239 cm
Acceleratie (0-100): 14,0 s
Topsnelheid: 168 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
Brandstofverbruik in de stad: 5,2 l/100km (1 op 19,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,0 l/100km (1 op 25,0)
CO2 uitstoot: 101 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Fabrieksgarantie tot: 16-10-2020
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 63 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteruitrijcamera
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Brilliant kleur
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Connected services
- DAB ontvanger
- Dakspoiler
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Fabrieksgarantie
- IntelliLink Pakket
- LED dagrijverlichting
- Lichtmetalen velgen 15"
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- mistlampen voor adaptief
- Multimedia-voorbereiding
- Multimedia systeem
- Navigatiesysteem full map + hard disk
- Parkeersensor achter
- Reservewiel
- Side-skirts
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Telefoonintegratie premium
- Trekhaak afneembaar
- WiFi voorbereiding
- 12Volt aansluiting
- Airbag(s) gordijn
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag(s) window
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Dakdraagsysteem
- Derde remlicht
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- MP3 aansluiting
- Ruimtebesparend reservewiel
De Opel Karl scoort! Niet alleen door zijn ruimte en zijn rijcomfort, maar ook door zijn eigenwijze uitstraling. De auto is van het bouwjaar 2018 en is van de eerste eigenaar. Met deze Opel is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. In deze Opel profiteert u onder andere ook van: 15 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, dakrailing, extra getint glas, 2-laags metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
In deze Karl vindt u schakelaars op het stuur om het navigatiesysteem te bedienen en het audiosysteem met dab-ontvangst. Connected drive services speelt uw lievelingsmuziek draadloos af. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige airconditioning. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. De uitrusting van deze Opel is met verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Als u regelmatig met een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. De geavanceerde technologie in deze Opel is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
De kwaliteit van deze auto is wat u van een Opel mag verwachten. Daarom wordt hij geleverd met fabrieksgarantie en tellerrapport van Nationale Autopas. Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons nu of mail ons voor meer informatie.
De genoemde prijs betreft de meeneemprijs incl. uitgebreide technische voor-inspectie, leges/tenaamstelling, reiniging in- en exterieur, geldige APK en NAP (wanneer beschikbaar)! Al onze auto's worden bij binnenkomst technisch en optisch gecontroleerd door onze werkplaats, hierdoor hebben wij zicht op de nog te verwachte werkzaamheden. Ons afleverpakket is € 695,-. Uw auto wordt dan voorzien van een uitgebreide poets + reinigingsbeurt, de benodigde onderhoudsbeurt, NAP km-stand, een nieuwe APK, een halfvolle tank en mogelijkheid voor 12 maanden garantie! Broekhuis Doornspijk heet u van harte welkom!! Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden!!
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.