MarktPlaza

Opel Meriva - 1.6-16V Temptation | Airco | Trekhaak

128x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2007 - jan 2009
Modelcode: A / X01monocab
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 150 Nm
GVW: 1.855 kg
Afmetingen (LxBxH): 405 x 169 x 162 cm
Wielbasis: 263 cm
Acceleratie (0-100): 13,0 s
Topsnelheid: 181 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,7 l/100km (1 op 14,9)
Brandstofverbruik in de stad: 8,8 l/100km (1 op 11,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,5 l/100km (1 op 18,2)
CO2 uitstoot: 161 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
Referentienummer: 2899
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bagagedek
- bagagedek
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- c.deurv. met afst.bed.
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Lichtmetalen velgen 15"
- metaal-/micakleur
- mistlampen voor
- passagiersairbag
- Radio-cd/mp3 speler
- stoel best. hoogte verst.
- Trekhaak met afneembare kogel
- zij airbag(s) v.
Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze Opel Meriva. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 15 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en bumpers in carrosseriekleur.
Met de aanwezige airconditioning bepaalt u zelf het binnenklimaat. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. De Opel is standaard voorzien van: centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.
Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat.
Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
Laat u niets wijsmaken, deze Opel Meriva biedt alles wat u van een auto verlangt. Deze auto uit 2007 heeft 117880 kilometer gelopen. In deze Opel profiteert u onder andere ook van: 15 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en bumpers in carrosseriekleur.
Met de ingebouwde airconditioning zit u altijd ontspannen achter het stuur. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. U bent in deze Opel ook voorzien van centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.
Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Zoals u mag verwachten van deze Opel Meriva is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt.
Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit te reserveren.
Autobedrijf Schippers is een familie bedrijf dat al meer dan 60 jaar in Rijssen gevestigd is en dealer van de merken Hyundai en Fiat.
Ook voor bedrijven hebben wij volop keuze, wij hebben onze eigen lease afdeling waar wij u deskundig te woord kunnen staan over de vele mogelijkheden die er zijn.
U bent van harte welkom!