MarktPlaza

Opel Mokka X - 1.4 TURBO 140 PK INNOVATION | NAVI | LEDER | CLIMA | LED | PDC | CAMERA | ONSTAR | EC

534x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jul 2016 - 2020
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 200 Nm
GVW: 1.828 kg
Afmetingen (LxBxH): 428 x 178 x 174 cm
Wielbasis: 256 cm
Tankinhoud: 53 liter
Acceleratie (0-100): 10,0 s
Topsnelheid: 196 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik in de stad: 7,5 l/100km (1 op 13,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
CO2 uitstoot: 138 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achteruitrijcamera
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- DAB ontvanger
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Keyless entry
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 17"
- Lichtmetalen velgen 18"
- Mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatie-pakket
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor
- Stuurwiel multifunctioneel
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) gordijn
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag(s) window
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun
- Armsteun voor
- Bagage-afdekhoes
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Chroom delen exterieur
- Connected services
- Dimlichten automatisch
- Extra getint glas
- grootlichtassistent
- Hill hold functie
- Metaalkleur
- Multimedia systeem
- Navigatiesysteem full map
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel met leer bekleed
- Telefoonintegratie premium
- Warmtewerende voorruit
- WiFi voorbereiding
Veelzijdigheid en doordacht design staan aan de basis van deze ruime Opel Mokka X. Dit dealeronderhouden exemplaar in nieuwstaat is uit 2017 en heeft 21.940 kilometer op de teller. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar origineel Nederlands geleverd. De krachtige 1.4 Turbo-motor zorgt voor de soepele aandrijving van deze SUV. Ook 18 inch lichtmetalen velgen, dakrails, aluminium dakrailing, extra getint glas, led-achterlichten, 2-laags metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin horen tot de voorzieningen op deze auto.
Een belangrijke veiligheidsvoorziening is de bediening van het audiosysteem en het navigatiesysteem via knoppen op het stuur. Dab-ontvangst geeft daarbij een kraakheldere ontvangst. Connected drive services verbindt uw smartphone draadloos met het audiosysteem. De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. In deze Opel kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control.
Zoals u mag verwachten van deze Opel Mokka X is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
De genoemde prijs betreft de meeneemprijs incl. uitgebreide technische voor-inspectie, leges/tenaamstelling, reiniging in- en exterieur, geldige APK en NAP (wanneer beschikbaar)! Al onze auto's worden bij binnenkomst technisch en optisch gecontroleerd door onze werkplaats, hierdoor hebben wij zicht op de nog te verwachte werkzaamheden. Ons afleverpakket is € 695,-. Uw auto wordt dan voorzien van een uitgebreide poets + reinigingsbeurt, de benodigde onderhoudsbeurt, NAP km-stand, een nieuwe APK, een halfvolle tank en mogelijkheid voor 12 maanden garantie! Broekhuis Doornspijk heet u van harte welkom!! Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden!!
Daarbij wordt deze auto aan u geleverd met BOVAG Garantie. Heeft u interesse? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, dan kunnen we deze Opel voor een proefrit reserveren.
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.