MarktPlaza

Opleiding Spirituele Magiër

326x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

 Opleiding Spirituele Magiër

Wil je leren krachtig en bewust in het leven te staan? Lijkt het je geweldig om daarnaast te leren hoe je magisch te werk kunt gaan?

Opleiding Spirituele Magiër hier leer je in 2 jaar jouw kracht opbouwen en krijg je alle tools aangereikt om zelf magie te bedrijven. Alles begint bij jouw eigen kracht. Jouw eigen kracht kun je ontsluiten als je jouw bewuste pad gaat wandelen. Bewustwording ontstaat vanuit liefde en het luisteren naar je hart. Je gaat geheel en al jezelf zijn. Vanuit deze kracht kun je starten met magie. Magie ontstaat door vrede in jezelf te herkennen waardoor je vrede hebt met alles om je heen. Magie is meer dan een kunstje waardoor een wens magisch wordt vervuld maar ook dat kun je aan het einde van de opleiding. Kom je geboorterecht van vrede, bewustwording, kennis en magie opeisen en waarmaken tijdens de opleiding Spirituele Magiër.

Op de website staat een uitgebreide beschrijving van de te volgen lessen. Je kunt ook deelnemen aan een gratis proefles. Hiervoor dien je je vooraf op te geven. Meer informatie op de website: www.aardekrachtenik.nl

Vermelde prijs is per jaar.