Veelzijdige, mooie, lieve Pinto rijpaardmerrie

 

Geplaatst 5 dagen geleden door Melanie (4x bekeken)

Veelzijdige, mooie, lieve Pinto rijpaardmerrie

Omschrijving

Sal is een mooie Pinto merrie van ca. 1.59 m. hoog! Ze is 6 jaar oud en in bezit van een paspoort met chip, ze is correct basis geënt en ontwormd. Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij ze is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen. Inclusief tandarts rapport, ze is pas naar de tandarts geweest.

Toen Sal bij ons binnenkwam was ze heel erg meewerkend. Wij konden zo op haar gaan zitten, ze heeft nooit gebokt of gesteigerd of ander ongehoorzaam gedrag getoond. Ze wordt hier eveneens door kinderen gereden. Ze vindt het super om op de wei te mogen en komt op stal graag iets lekkers halen. Ze heeft veel vermogen, ook om te springen. Sal heeft bij ons al een wedstrijd meegelopen met goed gevolg. momenteel is ze goed getraind en ziet ze er veel ronder en gespierder uit als op de foto's en film.

Sal is zeer sociaal tegen alle verschillende soortgenootjes bij ons, we kunnen haar bij iedereen zetten! Sal is een hele grote Pintomerrie met mooi verdeelde platenbonte vlekken en ze heeft een aansprekend hoofdje. Sal is vrij van gebreken. In het verkeer en in de vrachtwagen/trailer is ze bij ons helemaal niet bang. Sal wordt iedere dag mooier...... Ze is toe aan een eigen mensen- baasje. Mag ze met jou mee?

Wordt met garantie verkocht, inruil bespreekbaar.

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?

Wij bieden je de mogelijkheid om een goed en voordelig, op maat gepast zadel voor zowel jou als het paardje, over te nemen.


Meer informatie
www.staldoorstap.nl
€ 2.950,00

Biedingen

Geen biedingen geplaatst.

Melanie
8 jaar actief
Zundert (NB)
Tel. 0621640856


Neem contact op
Feedback (5)
     
Geef feedback
Advertentienummer: 70594782
Klacht indienen