MarktPlaza

Petticoat Daisy - zilvergrijs - maat XXS (32)

95x bekeken
2 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden
Verzendkosten
€ 4,75

Omschrijving

Een prachtige volle, lange (onder de knie), ruimvallende petticoat. Rockabilly jaren '50 vintage stijl. Rekbaar spandex bovenstuk en polyester 2-laagse strokenrok, daaronder een onderrok.
De totale lengte van de rok is ongeveer 65 cm.
Fantastisch te combineren met retro swingjurken, maar ook geschikt als onderrok voor bijv. Fantasy kleding, verkleedkleding, stijldans kleding, trouwkleding, carnaval, verjaardag, etc.
Model: Daisy

Maat: XXS (32)
Kleur: Zilvergrijs

Prijs: € 39,95

- Veilig en makkelijk betalen via pin, betaalverzoek of Tikkie. - Bestel je via de webwinkel? Dan zijn er meer betaalmogelijkheden beschikbaar!

- Verzenden vanaf € 3,75 - keuze uit verschillende verzendopties naar binnen- en buitenland!

- De webwinkel is 24/7 open. Op kantoor werk ik op afspraak. Mail, bel, sms of app me als je langs wilt komen!

- Wil je meerdere stuks bestellen voor bijvoorbeeld een dansschool, balletschool, sportvereniging, carnavalsvereniging? Bij bestellingen v.a. 10 stuks wordt er 15% korting gegeven. Houdt wel rekening met een eventueel langere levertijd. Neem voor meer informatie contact met mij op!

Wasadvies
De meeste kledingstukken, die verkocht worden bij in2chieq zijn gemaakt van delicate stoffen. Het wasadvies geldt dan ook voor alle kleding: wassen op de hand met een klein beetje wasmiddel, hangend drogen. De kleding is niet geschikt voor de droger en ook het gebruik van wasverzachter wordt afgeraden!

Strijken
Is de stof erg gekreukt na het wassen? Dan alleen lauwwarm stoomstrijken met een speciale strijkdoek er tussen.