MarktPlaza

Peugeot 208 - 1.2 VTi 82PK 5D (104g) Envy

905x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2013
GVW: 1.530 kg
Afmetingen (LxBxH): 396 x 174 x 146 cm
Wielbasis: 254 cm
Topsnelheid: 175 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 74 - 82 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank neerklapbaar (ongelijke delen)
- Airbags voor
- Audiobediening op het stuur
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling afstandbediend
- Elektrisch bedienbare ramen voor
- Gordijnairbags achter
- Gordijnairbags voor
- Mistlampen voor
- peugeot connect bluetooth
- Toerenteller
- Zij-airbags voor
Laat u verrassen door deze Peugeot 208. Het is een auto die dankzij zijn uitgekiende concept praktisch is in het gebruik, maar tevens veilig en comfortabel. Deze Peugeot heeft 211194 kilometer gelopen en is van het bouwjaar 2014. Met zijn pittige benzinemotor stuurt u deze auto gemakkelijk en vlot door het verkeer. Tot de uitrusting van deze Peugeot behoren ook elektrisch bedienbare ramen voor, buitenspiegels in carrosseriekleur en in delen neerklapbare achterbank.
U kunt uw ogen op de weg houden, want het audiosysteem en het navigatiesysteem bedient u vanaf het stuurwiel. Climate control regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. In de regen hoeft u niet langer zelf de ruitenwissers in te schakelen. De regensensor zorgt ervoor dat de ruitenwissers altijd op de juiste snelheid werken. Geen parkeervak is te klein dankzij de assistentie van de parkeersensoren. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. U bent in deze Peugeot ook voorzien van in hoogte verstelbaar stuur, toerenteller, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.
Omdat deze auto valt onder het Leeuwekeur Comfort occasionlabel, kunt u er verzekerd van zijn dat hij grondig is gecontroleerd. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?