MarktPlaza

Peugeot 508 SW - 1.6 THP Turbo Executive Leer / panoramadak / met NAP. /

159x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: okt 2010 - aug 2014
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 240 Nm
GVW: 2.080 kg
Afmetingen (LxBxH): 481 x 185 x 148 cm
Wielbasis: 282 cm
Tankinhoud: 72 liter
Acceleratie (0-100): 8,8 s
Topsnelheid: 218 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,3 l/100km (1 op 15,9)
Brandstofverbruik in de stad: 9,1 l/100km (1 op 11,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,8 l/100km (1 op 20,8)
CO2 uitstoot: 145 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Audio-navigatiesysteem
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bagage-afdekhoes
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Bumpers en spiegels in carrosseriekleur
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Hill hold functie
- Isofix
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Trekhaak afneembaar
- Voorstoelen verwarmd
VERKOOP UITSLUITEND OP AFSPRAAK, Moosdijk auto`s genderstraat 11a Veldhoven 0653226433.
De distributie ketting is vervangen incl. de waterpomp.
In vorm en stijl zijn Franse auto’s onovertroffen, bovendien bieden ze uitstekende rijkwaliteiten. Deze Peugeot 508 SW heeft 189659 kilometer gelopen, hij is van het bouwjaar 2013. De krachtige turbo motor geeft deze Peugeot uitstekende prestaties. De stoelverwarming maakt het interieur snel behaaglijk op koude dagen. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, getint glas, elektrisch bediende ramen, bumpers en spiegels in carrosseriekleur en armsteun voorin.
Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audiosysteem en ook het navigatiesysteem gaat met knoppen op het stuur. Natuurlijk is er ook electronic climate control aanwezig. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Peugeot zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Ook is de auto voorzien van parkeersensoren achter. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. De uitrusting van deze Peugeot is met lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes behoorlijk compleet.
Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Zoals u mag verwachten van deze Peugeot 508 SW is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst.
Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze Peugeot. Belt u ons snel?
Stijlvolle vormen en een verzorgd interieur maken u meteen duidelijk dat u hier met een Franse auto te maken hebt. Deze Peugeot 508 SW uit 2013 heeft 189659 kilometer op de teller. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Tijdens koude winterdagen verjaagt uw stoelverwarming de kou en maakt het rijden heerlijk comfortabel. Verder is de Peugeot uitgerust met: 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, getint glas, elektrisch bediende ramen, bumpers en spiegels in carrosseriekleur en armsteun voorin.
Een optie die de veiligheid verhoogt, is de bediening vanaf het stuur van het audiosysteem en het navigatiesysteem. Nooit meer te warm of te koud. De electronic climate control zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Achter het stuur van deze Peugeot bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Op de plaats van bestemming zijn het de parkeersensoren achter die u assisteren bij het inparkeren. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. Met lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes is deze auto helemaal compleet.
De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. In de Peugeot 508 SW heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control.
U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit.
VERKOOP UITSLUITEND OP AFSPRAAK, SALES BY APPOINMENT ONLY.
Voor meer informatie of een proefrit ben ik altijd bereikbaar op 06-53226433. Moosdijk auto`s Veldhoven.
Disclaimer:
Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens van de aangeboden occasions besteedt wordt kunnen wij niet verantwoordelijk/aansprakelijk gehouden worden voor eventuele fouten, in de gegevens. Bezoekers van onze site kunnen geen rechten ontlenen aan de door ons aangeboden informatie en prijzen, of de gevolgen van eventuele via de informatie ontstane transacties.