MarktPlaza

Peugeot Partner Tepee - 1.2 110PK Active Airco Cruise Control LED BLUETOOTH

548x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2016
GVW: 2.010 kg
Afmetingen (LxBxH): 438 x 181 x 181 cm
Wielbasis: 273 cm
Topsnelheid: 188 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Brandstofverbruik in de stad: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
CO2 uitstoot: 119 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Fabrieksgarantie tot: 25-06-2020
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 159 - 179 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Afleverpakket Nobelpoort Comfort (€ 395): Dit afleverpakket bevat: 100 punten kwaliteitscontrole, Afleveringsbeurt volgens onderhoudschema Peugeot, Auto is gepoetst, Banden minimaal 3mm, Gecontroleerde km.stand, Halve tank brandstof, MyPeugeotCard & Nobelpoort app met o.a. 1jaar Peugeot Assistance Europa, Nieuwe APK 12/24 mnd.
- Afleverpakket Nobelpoort Plus (€ 695): Dit afleverpakket bevat: 12 maanden garantie, 100 punten kwaliteitscontrole, Afleveringsbeurt volgens onderhoudsschema Peugeot, Auto is gepoetst, Banden minimaal 3mm, Gecontroleerde km.stand, MyPeugeotCard & Nobelpoort app met o.a. 1jaar Peugeot Assistance Europa, Navigatie kaartupdate, Nieuwe APK 12/24mnd, Volle tank brandstof
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank neerklapbaar (gelijke delen)
- Afdekscherm bagageruimte
- Airbags voor
- Audiobediening op het stuur
- Bandenspanningscontrole
- Bluetooth Carkit
- Bluetooth muziek streaming
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling afstandbediend
- Dag-rijverlichting
- Elektrisch bedienbare ramen voor
- LAGE kilometerstand
- LED-verlichting voor
- Mistlampen voor
- Radio voorbereiding
- Reservewiel
- Snelheidsbegrenzer
- Toerenteller
- Zij-airbags
- Zijschuifdeur links
- Zijschuifdeur rechts
Stijlvolle vormgeving en comfortabele luxe, dat is de aantrekkingskracht van een Franse auto. Deze Peugeot Partner uit het bouwjaar 2018 heeft een tellerstand van 12908 kilometer. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Ook snelheidsbegrenzer, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels, dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.
Een optie die de veiligheid verhoogt, is de bediening vanaf het stuur van het audiosysteem. Muziek vanaf uw telefoon draadloos afspelen via de autoradio? Met bluetooth met audiostreaming heeft u altijd uw favoriete muziek bij de hand. U vindt in deze auto ook airconditioning. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Extra opties op deze auto zijn: in hoogte verstelbaar stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bagage afdekhoes.
Het rijden met deze Peugeot wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?
De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK en 6 maanden garantie. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad.
Overige onderhoud- en garantiepakketten zijn optioneel en bieden wij u tegen meerprijs aan.
*Comfort afleverpakket twv €395,- met afl.beurt volgens schema, nw.APK, poetsbeurt, halfvolle tank en een MyPeugeotCard of MyCitroenCard Europa (voor auto's van 4 tot 8 jaar en/of max.150000km)
* Plus afleverpakket twv €695,- met o.a. navigatie-update, nw APK, poetsbeurt, volle tank, afleveringsbeurt,12mnd garantie, MyPeugeot/MyCitroenCard Europa (voor auto's van max.4 jaar/100.000km)