MarktPlaza

PG 1/60 GAT-X105 Perfect Strike Gundam

785x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Serie: Mobile Suit Gundam Seed - Original run (2002)

Inleiding:
Het is januari CE 71. Een ZAFT commando team sluipt Heliopolis binnen, nadat zij lucht hebben gekregen van een geheim ontwikkelingsproject tussen de Aardse Alliantie en de neutrale United Emirates of Orb.
het gerucht blijkt waar. De 5 GAT-X units, beter bekend als de G-Weapons, staan klaar om verscheept te worden naar de aarde.

Uiteindelijk worden 4 van de 5 units gestolen en door ZAFT zelfs direkt ingezet tegen de AE! De GAT-X102 Duel, GAT-X103 Buster, GAT-X207 Blitz en GAT-X303 Aegis worden gestolen, terwijl de meest veelzijdige van de GAT-X100 Frame, de GAT-X105 Strike wonder boven wonder in handen blijft van de AE.
Rustie McKenzie was degene die de Aegis moest innemen en Athrun Zala zou de Strike stelen. Helaas sneuvelt McKenzie tijdens de roof en de zeer onverwachte en verbijsterende ontmoeting van 2 personen dwingen Athrun de Aegis mee te nemen en de Strike te laten staan.

De Strike:
Kira Yamato's allereerste Mobile Suit (en in mijn ogen een van de mooiste suits) de unit die als enige niet gejat werd op Heliopolis.
In plaats daarvan is de coordinator Kira Yamato per ongeluk in de Strike beland. Tijdens de roof van de 4 andere units is Kira met Murrieu Ramius in confrontatie gekomen met Miquel Aiman een van de ZAFT piloten van het beruchte Creuset team. Aanvankelijk was Ramuis de piloot, zij het niet dat Ramius een natural is en het OS van de Strike verre van goed was.
Tijdens het 1e gevecht op Heliopolis heeft Kira het OS herschreven, terwijl hij middenin het gevecht zat. Nadat de Strike optimaal geconfigureerd was voor Kira, heeft hij Aiman verjaagd.

Dit is het begin van de vele confrontaties van de Strike met het Creuset team.
Bijzonder knap ontworpen en samen met de Mobius Zero van Mwu La Fllaga levert dit tweetal vele gevechten om het nieuw ontwikkelde battleship Archangel heel te houden en af te leveren in JOSH-A, Alaska op aarde.

Dit suit heeft dankzij de top-coordinator ver, zeer ver boven verwachting gepresteerd en later eveneens zeer goede
diensten in handen van toppiloot Mwu La Fllaga geleverd.

Het suit dat harten van vele mensen heeft veroverd.

Verder wordt de kit met 2 handleidingen geleverd. 1 voor het assembleren en 1 instruction manual. Dit boekje bevat achtergrond info over de GAT-X105 en hun frames (GAT-X100 serie); Hoe deze frames tot stand zijn gekomen; wat de Strike met een ander geheim project van de Astrays te maken heeft; wat de rol van Morgenroete Inc. van de United Emirates of Orb is geweest en over hoe het conflict 'First Bloody Valentine War' is ontstaan.
Kortom een must have kit voor iedere Seed fan!

Aanvullend heeft Bandai ook nog de PG 1/60 Skygrasper + Aile Striker uitgebracht (zie andere PG item). Hiermee wordt de Strike echt compleet als Aile Strike Gundam.

Perfect Strike:

Nu 15 jaar later is er de Perfect Strike. Het suit die in de HD Remaster serie voor het eerst te zien was met piloot Mwu La Fllaga. De Strike komt nu met alle Striker Packs: Aile Striker, Launcher Striker en Sword Striker en additionele battery packs.

STATUS:NIET OP VOORRAAD, LEVERBAAR OP BESTELLING.

Porto: 6.75 Euro

Mail ook voor andere modellen of kijk in de webwinkel!