MarktPlaza

Piper 55 - Dutch Style Barge

55x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Piper 55 - ParaHandy - Prachtig onderhouden In opdracht in 2005 met een op maat gemaakt interieur, verkocht door zijn eerste eigenaar.
Prachtig onderhouden Piper 55 - ParaHandy, in gebruik genomen in 2005 met een op maat gemaakt interieur, verkocht door zijn eerste eigenaar.
De familie Piper loopt al sinds 1969 voorop in binnenschepen. In de loop der jaren zijn er meer dan 800 boten geproduceerd, waarvan de overgrote meerderheid nog in dienst is. ParaHandy is een mooi voorbeeld van een 55 voet op maat gemaakt Nederlands schip in perfecte staat. Ze is uitgerust voor lang verblijf aan boord en heeft een grote autonomie met betrekking tot brandstof, water en elektriciteit. Het opvouwbare stuurhuis fungeert als dinette en heeft een grote tafel met opklapbaar blad, de dubbele deur geeft toegang tot het terras aan de achterzijde. Onder de bank vindt u de toegang tot de machinekamer met de technische installatie. Hier vindt u het batterijpakket met 1080Ah huishoudelijke batterijen, lader, omvormer, reisapparaat (220V), kabola-brander voor verwarming en warm water en de Beta 90pk-motor met 5000 werkuren. Daalend van de stuurhut naar voren betreed je de open kombuis met woonkwartier. De keuken is volledig uitgerust met oven, magnetron, gasfornuis, vaatwasser, wasmachine / droger en koelkast en biedt veel kastruimte. De woonkamer baadt in natuurlijke verlichting vanwege het grote dakluik. Verder naar voren vindt u aan stuurboord de badkamer met wastafel, toilet en bad en aan bakboord de gastenhut met kaptafel. Aan de voorzijde vindt u de grote slaapkamer met een kingsize tweepersoonsbed, nachtkastje / dressing en royale kledingkast.
Als u interesse heeft om een binnenschip te kopen, moet deze bovenaan uw lijst staan! Neem contact met ons op voor meer informatie of een bezoek!
Extra gegevens:
Merk: Piper
Bouwjaar: 2005
Ligplaats: In verkoophaven
Lengte: 16.77 meter
Breedte: 3.82 meter
Diepgang: 0.7 meter
Conditie: Gebruikt
Opties:
Rompmateriaal: Staal
Rompvorm: Platbodem
Aantal slaapplaatsen: 6
Aantal hutten: 2
Achterkajuit: aanwezig
Doorvaarthoogte: 3
Merk motor: Beta
Type motor: BV3800
Bouwjaar motor: 2005
Brandstof: Diesel
Draaiuren: 5000
Vermogen: 90
Aandrijving: Shaft
Tank: 904 l
Boegschroef: aanwezig
Aantal cilinders: 4
Besturing: Stuurwiel
Kooktoestel: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Navigatieverlichting: aanwezig
Acculader: aanwezig
Omvormer: aanwezig
Vuilwatertank: aanwezig
Zwemtrap: aanwezig