MarktPlaza

Porsche Boxster S - 3.2 Dealer onderhouden/ Uniek

132x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: dec 2004 - jul 2006
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Koppel: 320 Nm
GVW: 1.630 kg
Afmetingen (LxBxH): 433 x 180 x 130 cm
Wielbasis: 241 cm
Acceleratie (0-100): 6,0 s
Topsnelheid: 268 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 10,4 l/100km (1 op 9,6)
Brandstofverbruik in de stad: 15,2 l/100km (1 op 6,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 7,7 l/100km (1 op 13,0)
CO2 uitstoot: 248 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 159 - 179 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Aluminium interieur afwerking
- bi-xenon koplampen
- Elektrisch bedienbare kap
- Elektrische ramen voor
- Lichtmetalen velgen 18"
- Metaalkleur
- Achterruitverwarming
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 3
- Alcantara bekleding
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Isofix bevestiging voor kinderzitjes
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Stuur verstelbaar
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
Doe het dak omlaag en geniet van de zon op uw gezicht, achter het stuur van deze cabriolet. Dynamische styling, zorgvuldig afgewerkt met fraaie materialen en ontworpen met oog voor detail. De Porsche Boxster S is van binnen en van buiten een toonbeeld van Duits design. Deze dealeronderhouden auto uit 2006 heeft 265571 kilometer op de teller staan. Deze dealeronderhouden auto is van de tweede eigenaar en is van A tot Z dealer onderhouden. U treft bij deze dan ook een keurig boekwerk bij van het geregistreerde onderhoud en de verlengde garantie welke liep tot 2019. De krachtige motor geeft deze Porsche uitstekende prestaties. Het elektrisch bediende cabriodak zorgt voor een indrukwekkend schouwspel. De kap opent en sluit snel en geruisloos. Dankzij de xenonverlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel.
In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. En deze auto heeft ook lederen sportstuur, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit.
Wij zijn een officiele BOVAG-dealer en leveren al onze auto's met NAP(Nationale Auto Pas). Garantie mogelijk van 6 tot 24 maanden, ook geldig bij de officiele merkdealer in uw omgeving. Prijs is exclusief afleverpakket. Voor zowel zakelijke als particulieren klanten bieden wij diverse financiering en verzekeringsmogelijkheden. Zie onze website voor een zeer uitgebreide foto en filmreportage of kijk voor meer informatie op: www.fortisautomotive.nl Let op Staat uw huidige auto er niet tussen , kijk dan ook eens op onze andere website www.fortisautomotive.nl/aanbodimport/ Hier vind u ruim 100.000 geselecteerde dealeroccasions uit Duitsland met Nederlandse rijklaarprijzen . .